Szakdolgozat leadása?

Figyelt kérdés

Ha a konzulens többször átolvasta, javaslatokat tett ami szerint javítva lett a dolgozat, összes konzultációt aláírta + még egyszer átnézi leadás előtt, hogy minden rendbe legyen és utána leadhatónak nyilvánítja...akkor már nem érhet meglepi ugye? Úgy értem a dolgozat elfogadható?

Kissé parázok, hogy kitalálják, hogy plagizáltam, vagy megbukok védésen és csúszok egy fél évet.....

Ha konzulensem elégedett akkor sínen vagyok?

2018. jún. 12. 17:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez esetben TE megtettél mindent, de azért érhetnek meglepetések...

Ha nem plagizáltál, akkor nem lesz gond.

Én ilyeneket láttam:

- plagizálás, de a konzulens nem vette észre, csak a bíráló (megvágták - teljesen jogosan)

- a bíráló bosszút akart állni a tanszéken (a tanszék felülbírálta, kiadta 3. bírálónak, jó minősítést kapott)

- a bíráló épp ellentétes véleménnyel volt a konzulenssel az adott témáról (ijedtségen kívül más baja nem lett, nem tudom, végül hányast kapott)

2018. jún. 12. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!