Szakdolgozat megírása és leadása, majd osztályozása után?
Figyelt kérdés
Ugye van a védés.
Ott a bírálók fogják nézni a dolgozatot is vagy csak a tudásomat?
Előfordulhat az, h 5-t kapok a tanártól, majd hiába vagyok képben az általam leírtakkal mégis egyest kapok, mert szerintük maga a dolgozat egy nulla?
2014. szept. 25. 20:47
1/2 anonim válasza:
Közben van egy opponensi jegyed is. Legalábbis nálunk a konzulens is adott, meg az oppens is, majd a védésen is kaptam egyet.
A védésen nem adhatnak 2 jegynél rosszabbat, mint amit az opponens adott. De nem is szeretnének. Ők már nem a dolgozatodat értékelik, hanem felmérik, hogy mennyire vagy képben arról, amit leírtál. Nálunk prezentációt kellett készíteni, majd a végén feltettek pár kérdést. A kérdés a dogával kapcsolatos lesz, de ha nem tudod rá a választ, akkor is kb 4-est kapsz... nem fogsz egyest kapni.
2/2 anonim válasza:
Ott érdeklődj, ahová jársz. Ahová én jártam, ott nem is tudnám értelmezni az áltlad leírtakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!