Hogyan mondjam el anyukámnak hogy megbuktam év végén?
Figyelt kérdés
Alapvizsgán megbuktam és nem merem elmondani mert nagyon ki fognak akadni es mellesleg potvizsgáznom kell2018. jún. 10. 18:37
2/12 anonim válasza:
1.es 😂😂😂😂😂
Jol megválaszolta a kérdést
3/12 A kérdező kommentje:
1.nincsen e-naplo ennyi
2.azert irtam irta hogy valaki segitsen ne flegmazzon velem senki
2018. jún. 10. 19:04
4/12 anonim válasza:
Huuu de hero vagy. Anyucitol meg fosol?
6/12 anonim válasza:
"Anya, megbuktam az alapvizsgán."
7/12 anonim válasza:
Nézd: ha még arra is képtelen voltál, hogy megtaláld az oktatás kategóriát, és az írásod is tele van hibával, akkor azt mondd el az anyukádnak, hogy a saját érdekedben el kell még egyszer végezned az évet, hogy egyáltalán képes legyél megfelelni a következő év kihívásainak.
HACSAK meg nem embereled magad, és sikeresen elvégzed a pótvizsgát.
8/12 anonim válasza:
"Anya arra gondoltam, hogy még egyszer letenném az alapvizsgát, annyira élveztem. És így legalább a nyáron is lesz mit csinálnom."
9/12 anonim válasza:
úristen mekkora egy szerencsétlenség vagyxD
inkább ne erőltesd ezt a tanulást, ahhoz te túl ostoba vagy. menj inkább közmunkázni, reggel délben és este meg kocsma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!