Kinek hogyan sikerultek az irasbeli erettsegiei?
Nekem magyar 99, angol emelt 93, tori 81, info 73, matek 63
Az emelt toriseknel nalunk kb 60 korul volt az atlag, mindenki oriasit csalodott, sokkal jobbra szamitottak.
Kozep matek mindenki szerint nagyon konnyu volt.
Kinek mi milyen lett es orultok e neki, mit vartatok?
Nekem töri 46, biosz 55, magyar 73, matek 64, német 89
Ezekre számítottam, szóval mondhatni elégedett vagyok. Hoztam a szokásos szintet. Bár néhány tantárgyat idegen nyelven raktam le,ezért nem mindnél ugyan azt a feladatsort írtam,mint akik magyarul írtak mindből :)
Magyar 90, töri 73, matek 82, szakmai 84, emelt biosz 84, emelt kémia 69. Angol meg előrehozott volt az 93.
Én a matekban csalódtam óriásit. Kb. benulláztam az egyik válaszható feladatot, nagyon szomorú voltam, de legalább az ötös meglett.
Nekem angol 96, magyar 90, matek 98, töri 83, emelt kémia 93.
Totál elégedett vagyok, bár a matekon bosszant az a 2 pont, ami simán meglehetett volna ha kicsit figyelmesebb vagyok. Kémiában is 2-3 pont ditto ilyen hülyeségekből jött össze, pl. egyik számolásnál jó volt a számolásom menete, csak sikerült egy részeredményt rosszul kimásolni a számológépből és azzal tovább számolni. :D
magyar 87% emelt matek 98% töri 92% német 96% emelt angol 90% informatika 96%
A mateknak nagyon örültem, az angol és a történelem volt az, aminél úgy éreztem sikerülhetett volna jobban. :/
Magyar 64%
Matek 84%
Történelem 38%
Angol 95%
Emelt informatika 87%
Matek 51, töri 59, magyar 86, emelt biosz 64, emelt angol 78.
Matektól kb ezt vártam, mert mindig kettes voltam belőle, de amúgy meglett volna a négyes, ha nem vagyok világi bal**sz. :D Töri lehetett volna jobb, de majd szóbelivel felhúzom, és amúgy, mivel csak duplázni tudok a jegyeim miatt, nem is kell.
Magyarra büszke vagyok, emelt bioszra szintén, angolt kicsit jobbra szerettem volna, úgy 90 százalékosra, de koppantam egy óriásit.... kéttanos vagyok, és baromi ideges. :DDD Nekem a szövegértés, nyelvhelyesség most nagyon lehúzta... pedig simán írtam próbákon sokkal jobbakat... :( De összességében elégedett vagyok, majd meglátjuk, mi lesz a szóbelin.
matek(angolul) 95, magyar 82, töri 67, emelt info 65, emelt angol 98
a matekomnak örülök, az infom lehetett volna jobb is, sok figyelmetlenségi hibát vétettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!