Utalom az egyetemet, raadasul meg a vizsgaim se sikerultek, mit tegyek?
Kikeszulok, ha be kell menjek orakra, elso felevben a 7 vizsgabol 3 sikerult, azok se a legfontosabb vizsgak. Mar otthagytam egy egyetemet, mivel nem arra akartam menni, most, hogy ott vagyok, ahova szerettem volna jonni ki vagy keszulve. Ahogy vakaciorol vissza kell menjek mindig sirhatnekom van. A szuleimnem mar nem is merek semmit mondani, es ami a legrosszabb, a szerelem is iszonyuan hianyzik.
21L
Regen mindig ez volt a vagyam, hogy erre a szakra iratkozok(angol-nemet), de annyira magas szinten tanitjak az anyagok, hogy egyszeruen kikeszit.
A szuleimnek meg mar nem merek errol semmit mondani, mert tudom, hogy nagyon elszomoritana oket, ezert inkabb magamban tartom. Tenyleg nem tudom mit tegyek.
Majdnem ismerős a helyzet, a legelső félévem nekem se sikerült úgy, ahogy kellett volna (gondolkoztam is hogy átmegyek egy gyengébb egyetemre, ugyanarra a szakra), de még nem annyira vészes a helyzet, egy év csúszásban vagyok.
Fel a fejjel (én spec nem tanultam, azért buktam 3 tárgyból, abból 2 vizsgás lett volna, de még az aláírás se lett meg).
Ha gondolod írj privátban, aztán beszélgethetünk is (tényleg engem is teljesen kikészített a dolog, hogy nem ment úgy ahogy szerettem volna, de valahogy sikerült túltenni magam rajta).
Meg az is segített, hogy beszéltem több emberrel is ebben az ügyben.
20F
"de annyira magas szinten tanitjak az anyagok, hogy egyszeruen kikeszit. "
Nem akarlak megbántani, de azért gondolhattad volna, hogy nem a "What's your name"-nél kezdik az oktatást... Még nem késő összeszedned magad, ez volt a tanulópénz. Másokkal meg ne törődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!