Kinek hogy sikerultek az irasbelik?
Hova jelentkeztel tovabbtanulni?Szobelikkel hogy alltok?
Nekem sajnos 60-70% kozottiek lettek,nem tudom lesz e ebbol valami..:(
Borzasztó.
magyar 64,biosz 81.Nem lesz elég pontom,
Nekem szerencsére nem lettek olyan rosszak :) 80% feletti lett az összes, még az emeltem is. Corvinusra jelentkezem nemzetközi gazdálkodásra, 460 a ponthatár az államin, jó lenne elérni! A szóbelikkel még nem sokat foglalkoztam, de azzal nyugtatom, magam, hogy van még időm :D
Kérdező, te hova jelentkezel? Sok sikert a szóbelikhez!
Nekem nem lettek olyan hú, de fényesek, viszont nem tervezek felsőoktatásba menni, úgyhogy nekem teljesen jók :D
Magyarom 81 pontos (jó szóbelivel meglesz az ötös), matekom kettes lett, töri 58 pontos (4-es simán meglesz), angol 59 pont, szóval az szinte 100%, hogy hármas lesz, a szakmai pedig 54 pontos, úgyhogy ott is a négyes a cél, 36 pont kell szóbelin, remélem meglesz. :D Igazából én örülök ezeknek.
Következő tanévben maradok OKJ-n, megszerzem a szakmát is, aztán majd jövő nyáron/ősszel szeretnék egy nyelvvizsgát is. :)
Szóbelivel még elég gyatrán állok, összesen 100 tételünk van + az angol, ebből nagyjából 25 megy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!