Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A szóbeli érettségik olyan...

A szóbeli érettségik olyan sorrendben vannak, mint az írásbelik?

Figyelt kérdés
Tehát ma volt a matek, holnap lesz a töri?
2013. jún. 18. 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nálunk az összes szóbeli egy napon volt.
2013. jún. 18. 22:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor úgy látom mindenkinek más. :D
2013. jún. 18. 22:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Nálunk egy ember ugyan azon a napon szóbelizik mindenből. De ha máshol tantárgyi felosztás van, szerintem akkor sincs külön nap a matekra, mert ott max. 1-2 ember lenne.
2013. jún. 18. 22:30
 4/11 anonim válasza:
Nálunk is egy nap volt minden tantárgyból a szóbeli.
2013. jún. 18. 22:31
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

2. Jah, tényleg, erre nem is gondoltam. :D

2013. jún. 18. 22:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy lesz, ki húzom az angol tételt el mondom felkészülés nélkül, ha el mondtam ki húzom a magyar le ülök és elkezdem ki dolgozni. Amíg a mögöttem lévő 4 ember el nem mondta az angolt, ha el mondták én fel állok és el mondom a magyart, ha el mondtam ki húzom a törit le ülök ki dolgozni. Megint el mondja az a 4 ember az irodalmat. Ők el mondták én mondom a törit. Utána ki húzom a választott tantárgyból a tételt mikor a többiek el mondták a történelmet én el mondom a választott tantárgyból, ha ez meg volt vissza kell ülni míg a 4 ember el nem mondta a választott tantárgyból a mondanivalóját. Ki megyünk mind az öten és jön a következő ötös kör. Egy nap nálunk 10 ember szóbelizik csütörtök, péntek, szombat. Remélem érthetően írtam le. :D
2013. jún. 18. 23:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Jah és azt el felejtettem írni akinek nem sikerült a matek az a választott után húzza ki a matek tételt.
2013. jún. 18. 23:07
 8/11 anonim ***** válasza:
1 napon van nálunk is.
2013. jún. 18. 23:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Nálunk a választott tárgy(ak) a végén volt(ak)

Asszem a magyarral kezdtük

2013. jún. 19. 01:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálunk azok kezdték akiknek nyelvük volt (3-an), de utána felváltha húzták a törit/magyart/választhatót. Minden tárgyból egy napon volt a szóbeli, és nálunk legalábbis, választhatók alapján voltak szétbontva napokra az emberek.
2013. jún. 19. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!