Az emelt szóbeli érettségik eredménye mikor derül ki?
Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 10:48
1/16 anonim válasza:
tavaly nálunk a középszintü szóbeli "megnyitóján" olvasták fel.
2/16 anonim válasza:
jó, és mi van akkor, ha tavaly már érettségiztem, most csak szintemelőt tettem magyarból? akkor azt mikor és hogyan fogom megtudni?
3/16 anonim válasza:
Jaj nemár, én nem akarom, hogy hallják a többiek :( :D
4/16 A kérdező kommentje:
Na, azt én sem szeretném... :O
2013. jún. 9. 12:51
5/16 anonim válasza:
állítólag a bizonyítványodban fogod majd látni.. ha szintemelő, akkor gondolom a kormányhivatalon múlik..
ha nem akarjátok hogy felolvassák, akkor szerintem meg lehet beszélni a tanárral.
6/16 anonim válasza:
Vagy súgja bele a fülembe, nekem az is jó :D
7/16 anonim válasza:
Ha csak szintemelőt tettél, akkor is be vagy sorolva egy középszintű bizottsághoz, amelyet a kormányhivatalban szerveznek, és annak lesz egy ugyanolyan megnyitása, mint a rendes középszintű szóbelinek, ott tudhatod meg, vagy pedig az eredményhirdetésen.
8/16 anonim válasza:
Aki pedig nem szeretné, hogy mások előtt olvassák fel az eredményeit, annak rossz hírem van, ez nem kívánságműsor, mivel az érettségi nyilvános. Védekezni úgy lehet, hogy jól kell tanulni és kitűnőre érettségizni, akkor nem lesz kínos. :-)
9/16 anonim válasza:
Nyugi, nekem nem lesz problémám, mégsem akarom, hogy hallják mások. :-)
10/16 anonim válasza:
Megértelek téged, de ez nem változtat a jogi helyzeten, mások előtt fogják felolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!