Emelt angol irok! Milyen lett?
Figyelt kérdés
Ma lehetett ugye megnezni az irasbeli erettsegiket. Kinek hany szazalekos lett?2018. jún. 5. 12:43
1/16 Todboy válasza:
90% lett, csak most majd amiatt retteghetek, hogy szóbelin ne veszítsek 4 pontnál többet.
2/16 anonim válasza:
70% lett, kicsit csalodott vagyok, de szobelin talan meg egyensulyozhatok:D
4/16 anonim válasza:
74% de szerintem a szobeli csak lejjebb húzza😣
5/16 A kérdező kommentje:
Nekem 94% lett, hala egnek
Szobelitek mikor lesz, hogyan keszultok ra?
2018. jún. 5. 16:41
6/16 anonim válasza:
#2-es vagyok, nekem 11.-en lesz. Jarok magantanarhoz, de oszinten nagyon felek, mert a kommunikacios keszsegem nem tul jo, es szinte sehol nem tudtam angolul beszelni, hogy gyakorolhassak. Suliban sem. Szoval ja, es mar kozel van😏
7/16 anonim válasza:
Én csütörtökön megyek és a kedves 2.véleményét osztom!Izgulok felek !
8/16 A kérdező kommentje:
Akkor mar harman vagyunk:/ En sem tudtam nagyon hol gyakorolni
Pedig azert vannak olyan temak amiket lehet nem artott volna atnezni, peldaul politika, genmodositas, klonozas, megujulo energiaforrasok
Sok sikert nektek, remenykedjunk nem adnak nehez feladatokat
Ha tul vagytok rajta irhatnatok ide vagy egy privit, hogy ment, mik voltak
Megkoszonnem:)
2018. jún. 5. 19:27
9/16 anonim válasza:
84%, de a szóbelitől félek. :D Nekem sem volt nagyon lehetőségem angolul beszélni sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!