Hogyan készüljek emelt angol szóbelire? Miket nézzek át legfőképp?
Szerintem olyan altalanos temakoroket nezz at jobban, mint a kornyezetvedelem, egeszseg es sport, munka vilaga, iskola. Ezekben sokfele es valtozatos tema szoba johet. Meg olyan osszehasonlitasok, mint a videki-nagyvarosi elet, 100 evvel ezelotti technologia/orvostudomany stb. es a mai.
En egyebkent hetfon megyek, es majd esetleg leirhatnatok ide vagy akar privatban, hogy hogy sikerult, en is nagyon izgulok😣
Sok sikert mindenkinek:)
Oszinten...tudj angolul..marmint ezt nem rosszindulatuan mondom, csak a tapasztalataim alapjan (kozepfoku nyelvvizsga, felsofoku nyelvvizsga) tenyleg ennyi. Hiaba probalsz nagyon extran szerepelni, egyertelmu, hogy tudsz-e angolul, vagy csak bemagoltal fancy kifejezeseket.
Ugyhogy szerintem nem nagyon kene keszulni, de ez szemelyes velemeny. Sok sikert!
1. Társalgás: Milyen településen élnél, milyen épületeket kellene építtetni, milyen a szobád és milyet szeretnél felnőttkorodban?
2. Vita: Ha valaki hosszú ideig él a szüleivel, az jobb
3. Képleírás: Horror könyv és horror film poszterek voltak. Beszélni kellett arról, hogy az emberek miért szeretnek félni, miért szeretik a horror fimeket.
Nekem ez volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!