Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan készüljek emelt angol...

Hogyan készüljek emelt angol szóbelire? Miket nézzek át legfőképp?

Figyelt kérdés
Csütörtökön fogok felelni és kicsit félek tőle..

2018. jún. 2. 23:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én pénteken megyek. Írok üzenetet!:)
2018. jún. 3. 10:03
 2/13 anonim ***** válasza:
Én pénteken megyek..második nyelvem az angol...nagyon izgulok...szerintem a beszédszándékos kifejezéseket nézd át a vitához, pl: You also have to consider, stb.
2018. jún. 3. 10:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is pénteken megyek. Izgulok, mert kellenek a pontok a továbbtanuláshoz.
2018. jún. 3. 10:54
 4/13 anonim válasza:
Én csak jövőhéten megyek majd... valaki tudna informálni engem is a dolgokról, ha megkérhetném? :)
2018. jún. 5. 01:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem olyan altalanos temakoroket nezz at jobban, mint a kornyezetvedelem, egeszseg es sport, munka vilaga, iskola. Ezekben sokfele es valtozatos tema szoba johet. Meg olyan osszehasonlitasok, mint a videki-nagyvarosi elet, 100 evvel ezelotti technologia/orvostudomany stb. es a mai.

En egyebkent hetfon megyek, es majd esetleg leirhatnatok ide vagy akar privatban, hogy hogy sikerult, en is nagyon izgulok😣

Sok sikert mindenkinek:)

2018. jún. 5. 17:06
 6/13 anonim ***** válasza:
37%

Oszinten...tudj angolul..marmint ezt nem rosszindulatuan mondom, csak a tapasztalataim alapjan (kozepfoku nyelvvizsga, felsofoku nyelvvizsga) tenyleg ennyi. Hiaba probalsz nagyon extran szerepelni, egyertelmu, hogy tudsz-e angolul, vagy csak bemagoltal fancy kifejezeseket.

Ugyhogy szerintem nem nagyon kene keszulni, de ez szemelyes velemeny. Sok sikert!

2018. jún. 5. 20:09
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is nagyon félek. Hogy ment?
2018. jún. 8. 21:39
 8/13 anonim ***** válasza:
Ma voltam. Nagyon kedvesek és aranyosak voltak a vizsgáztatók. Egyáltalán nem kell félni, ez nem egy C2 vizsga
2018. jún. 8. 22:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Jaj, de jó. :D Milyen témákról kellett beszélni?
2018. jún. 8. 22:18
 10/13 anonim ***** válasza:

1. Társalgás: Milyen településen élnél, milyen épületeket kellene építtetni, milyen a szobád és milyet szeretnél felnőttkorodban?

2. Vita: Ha valaki hosszú ideig él a szüleivel, az jobb

3. Képleírás: Horror könyv és horror film poszterek voltak. Beszélni kellett arról, hogy az emberek miért szeretnek félni, miért szeretik a horror fimeket.

Nekem ez volt :)

2018. jún. 8. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!