Hogyan készüljek fel egyedül az előrehozott emelt angol érettségimre, hogy ötös legyen?
Májusban meg szeretném csinálni az előrehozott, emelt angol érettségit, viszont nem tudom honnan tudnék gyakorolni rá.
A válaszokat előre is köszönöm
Köszönöm a gyors választ.
Az írásbelinél viszont az a baj, hogy 2017-től már másmilyen feladatok vannak benne, mint amilyenek eddig voltak. :(
Szia! :) Én is egyedül készülök fel, bár nekem szintemelő lesz. Sajnos tavaly nem sikerült jól a közepem - 76% - , egyet tudok ajánlani ha alkalmad van angolt használj. Sorozatok, filmek, híradó esetleg, akár felirattal a lényeg, hogy ez a passzív tanulás észre se veszed de nagyon sok mondat meg fog maradni a fejedben így és talán vissza is következtethetsz belőle :)
Tudod a still-t hogy jegyeztem meg hol áll a mondatban? :)
https://www.youtube.com/watch?v=7sjwsdFUCBI így :D és annyi zene van, olvasgasd néha el angolul is ha nem szoktad nagyon és az is sokat segít. Na meg a vonzatoknál jön nagyon jól :D
Viszont a szóbelire nehéz egyedül, én sajnos nem tudok még tanárhoz eljárni, de addig is az írásbelire nagyon próbálok ráfeküdni :) Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!