Egyedül fel lehet készülni egy előrehozott informatika érettségire? (középszint)
Idén szinte csak szóbelire készülünk, jövőre lenne a gyakorlat, de én előrehozottat akarok tenni.
Access, prezentáció készítés (Powerpoint?), Word, HTML, Excel... kihagytam valamit?
Egyedül a HTML-t tudom elég jól, a többivel csak ritkán találkoztam, szóval szinte nulla ismeret(persze azt tudom, hogy mi mire való :D).
1. Egyedül mennyire nehéz felkészülni?
2. Milyen szinten kell elsajátítani egy-egy témakört?
3. Érettségire felkészítő oktató anyagot hol tudok beszerezni (lehetőleg ingyen)?
4. Képszerkesztés is lesz? Ha igen, akkor Gimpet lehet használni? (elég jól kezelem már)
A tanárommal nem tudtam erről beszélni, mert lebetegedett...
Nem nehéz egyedül készülni, csak foglalkozz vele rendszeresen!
Azt hogy milyen szinten kell, az a témaköröktől függ. PP szerintem egyszerű, az Acces, Excel, Word triplára fektess nagyobb hangsúlyt (persze csak ha a HTML megy).
Kezdetben csinálj ECDL gyakorló feladatokat, majd érettségi feladatokat is, alap és középszinten. Ott kibukik mi nem megy, és azokra több időt fordítasz!
Vannak fent gyakorlófeladatok a neten
Köszönöm a választ!
Weblapszerkesztésnél milyen programot kell majd használni? Csak Notepad ++ ismerem erre a célra, de ahogy látom van ez a Kompozer is, amivel sokkal könnyebbnek tűnik a dolog... érettségin is ezt kell majd használni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!