Emelt angol levelek?

Figyelt kérdés

Kell cimet datumot irni vagy eleg ez a forma?

Dear sir or madam/dear miss hugenotta

Bla bla

Bla bla

Bla bla

Yours faithfully/sincerely

2018. máj. 9. 12:15
 1/8 A kérdező kommentje:
+alairas termeszetesen
2018. máj. 9. 12:16
 2/8 anonim ***** válasza:
szerezz ASAP egy Oxford szótárt könyvtárból, ha nincsen, vagy bármilyen másik egynyelvűt - abban benne vannak a levélformák, és ha jól tudom, lehet használni :) (én is holnap megyek, nekünk azt mondták, bármilyen szótárat vihetünk)
2018. máj. 9. 14:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Nincs szuksegem szotarra, anyanyelvi szinten beszelem az angolt, a kerdesem csak az, hogy meghatarozottan kell-e cimzes es datum vagy egyaltalan nem kerik, vagy lehet kerik lehet nem, vagy elvarjak de nem irjak le, hogy kerik pl
2018. máj. 9. 14:28
 4/8 anonim ***** válasza:
hát, ha elvárják, szerintem odaírják. vagy odaírod, de nem fognak érte levonni :) de ált., például e-mailnél is ott szokott lenni minden, neked csak a megszólítást, többi levélformát kell teljesítened
2018. máj. 9. 16:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Dátum, cím nem kell. Viszont arra figyelj, hogy emelten nem használhatod a neved, szóval valami kitalált néven írd majd alá!:D
2018. máj. 9. 18:07
 6/8 anonim ***** válasza:
tényleg? :OO
2018. máj. 9. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:
En ugy irtam ala hogy "A." es elfogadtak. De ha azt irod, hogy Lady Gaga, az is oke. :D
2018. máj. 9. 19:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudtam h a neved nem hasznalhatod :D de mindenesetre Clarat es Donnat irtam ala azokon meg szeretek altalaban olyan neveket alairni h Rettegett Ivan vagy Terez :D de konnyuek voltak most a levelek elveztem oket!
2018. máj. 10. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!