Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nincs meg egy kotelezoen...

Ha nincs meg egy kotelezoen valaszthato targyam, de van eleg kreditem akkor allamvizsgazhatok?

Figyelt kérdés
Egy olyan kerdesem lenne, hogy van egy kotelezoen valasztott besorolasu targyam amit nem tudtam teljesiteni, viszont a kimenetelhez megvan az elegendo szamu kreditem. Ebben az esetben allamvizsgazhatok? Az egyetem nem tul segitokesz ebben a temaban...
2018. jún. 2. 17:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég egyértelműnek tűnik, hogy 5 köt.vál. tárgy teljesítésének az előírása mellett nem lesz elég 4... Hacsak nem teljesítettél olyan kurzust, amit el lehet fogadtatni az 5. köt.vál helyett.
2018. jún. 2. 23:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

semmit nem jelent hogy megvan a kredit nekem is anno 270 helyett 278 volt a szakdolgozat leadásával és megvédésével 308 kreditem lett.

A szabadon választott tárgyakból 12 helyett 15-őt de attól még 270 kreditnél nem adhattam le a szakdogát csak 278-nál mikor a kötelező és minden egyéb mintatervben szereplő kollokviumom meglett!

2018. jún. 3. 08:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy a tantervben öt van, így ebben a formában semmit nem mond. Nálunk is fel volt sorolva hat tárgy, de oda volt írva, hogy 12 kredit. Máshol a tvsz-ban van leírva, mennyi kell. Ettől még a tanterv az összes felvehetőt fel szokta sorolni...
2018. jún. 3. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!