Ha nincs meg egy kotelezoen valaszthato targyam, de van eleg kreditem akkor allamvizsgazhatok?
Figyelt kérdés
Egy olyan kerdesem lenne, hogy van egy kotelezoen valasztott besorolasu targyam amit nem tudtam teljesiteni, viszont a kimenetelhez megvan az elegendo szamu kreditem. Ebben az esetben allamvizsgazhatok? Az egyetem nem tul segitokesz ebben a temaban...2018. jún. 2. 17:08
11/13 anonim válasza:
Nekem elég egyértelműnek tűnik, hogy 5 köt.vál. tárgy teljesítésének az előírása mellett nem lesz elég 4... Hacsak nem teljesítettél olyan kurzust, amit el lehet fogadtatni az 5. köt.vál helyett.
12/13 anonim válasza:
semmit nem jelent hogy megvan a kredit nekem is anno 270 helyett 278 volt a szakdolgozat leadásával és megvédésével 308 kreditem lett.
A szabadon választott tárgyakból 12 helyett 15-őt de attól még 270 kreditnél nem adhattam le a szakdogát csak 278-nál mikor a kötelező és minden egyéb mintatervben szereplő kollokviumom meglett!
13/13 anonim válasza:
Az, hogy a tantervben öt van, így ebben a formában semmit nem mond. Nálunk is fel volt sorolva hat tárgy, de oda volt írva, hogy 12 kredit. Máshol a tvsz-ban van leírva, mennyi kell. Ettől még a tanterv az összes felvehetőt fel szokta sorolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!