Az informatika elfogadható, mint 5. választható tantárgy az érettségin?
Figyelt kérdés
Kerestem, de nem találtam erről semmit, valaki tudna erről küldeni egy linket, hol találom meg...2018. febr. 15. 19:23
1/4 anonim válasza:
Természetesen az informatika is választható. Amúgy bármi választható, amit tanultál középiskolában.
2/4 anonim válasza:
Ha nagyon olvasni akarsz róla, akkor köznevelési törvény és 100/1997-es kormányrendelet, de tényleg bármi választható, ha gimnazista vagy.
3/4 anonim válasza:
Még rajzból is érettségizhetsz ha kell a felvételihez, vagy nem kell semmihez, de nem akarsz másból.
A többiek már leírták a lényeget igazából.
Én 2006ban érettségiztem infóból.
Emelt szinthez viszont kell tudnod programozni. Amire a legtöbb középiskolai tanár nincs felkészülve...
De a google a barátod.
Tanárodnak meg legalább a követelményekkel tisztában kell lennie.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!