Ha nincs meg egy kotelezoen valaszthato targyam, de van eleg kreditem akkor allamvizsgazhatok?
Figyelt kérdés
Egy olyan kerdesem lenne, hogy van egy kotelezoen valasztott besorolasu targyam amit nem tudtam teljesiteni, viszont a kimenetelhez megvan az elegendo szamu kreditem. Ebben az esetben allamvizsgazhatok? Az egyetem nem tul segitokesz ebben a temaban...2018. jún. 2. 17:08
1/13 anonim válasza:
minden kötelező tárgyat teljesíteni kell elvileg.
2/13 anonim válasza:
Megvan, hogy a kötválból mennyi kell. Ezt más jellegűvel kiváltani nem lehet.
3/13 anonim válasza:
:DDD
Hát, lennének ötleteim, hogy a tantervből mit lehetne "kihagyni":D - de szerintem másnak is:D
4/13 A kérdező kommentje:
Ez nem kotelezo targy, hanem kotelezoen valasztott! Ennyit irt a dekani hivatal: amennyiben a tanegyseg nelkul nincs meg a zarovizsgara bocsatas kreditszama a hallgato nem tud vegezni. De nekem megvan az elegendo kredit. A kotelezoen valasztott targyakrol annyit irt a tvsz hogy a szakfelelos hatarozza meg hogy mit kell felvenni
2018. jún. 2. 20:14
5/13 anonim válasza:
de a kötelezően választott azt jelenti hogy kötelező. a lehetőségek közül x db-ot megcsinálni. ha te nem csináltad meg, hiába van szabválból elég kredited.
6/13 anonim válasza:
súgok: meg van hirdetve 50 kredit kötvál, ebből kell 20. Értelmeszerűen a 18 kötvál plusz 2 szabvál nem felel meg a feltételnek. Elég gáz ezt nem érteni államvizsga előtt.
7/13 A kérdező kommentje:
Ez az egyetlen kotelezoen valasztott ami nincs meg, minden mas igen
2018. jún. 2. 20:32
8/13 anonim válasza:
na tisztázzuk.. hány kötvál van a képzési tervben előírva? mennyi fajta van meghirdetve ehhez? és hányat teljesítettél közülük?
9/13 A kérdező kommentje:
A mintatantervben 5 kotval van, abbol 4 megvan nekem. Az a baj h a szakfelelos ezekrol a dolgokrol sosem beszelt... o viszont azt mondta hogy ha igy is megvanaz eleg kredit akkor ne foglalkozzak azzal a targgyal... csak hat nem vagyok benne biztos hogy ez igy jo
2018. jún. 2. 20:58
10/13 anonim válasza:
ha a mintatantervben 5 kötvál van, akkor 5öt kell teljesíteni tudtommal. az első körben am a hk-hoz menj be személyesen erről tájékozódni, ha ott nem tudnak segíteni, akkor a dékán vagy az EHK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!