Létezik, hogy a tanár rosszul viszi be Neptunba a jegyeket?
Figyelt kérdés
Volt egy írásbeli vizsgám, nem sikerült jól, teljesen fel voltam készülve lelkileg a bukásra (utóvizsga volt, az előző is ugyanilyen volt, a mostaniba talán még kevesebbet is írtam, mint az előzőbe). Erre ma látom, hogy Neptunba be van írva egy 4-es. Ha egy kettes lenne, még talán elfogadnám, de ezt nagyon nem érzem reálisnak. Attól félek, hogy valaki más jegyét írták be hozzám, neki meg beírták az én egyesem vagy esetleg kettesem. Valakivel már történt ilyesmi? Ha igen, akkor mi a teendő ilyenkor?2018. jún. 2. 12:55
11/13 A kérdező kommentje:
Nem olyan szakra járok, ahol magamra és másokra nézve korrektnek tartanám az ilyesmi "csalást". Ha veled történik ilyesmi, akkor csinálj, amit akarsz, a saját lelkiismereteddel neked kell elszámolni. Amúgy végül kiderült, hogy tényleg 4-es lett a vizsgám, jól írták be.
2018. jún. 2. 23:01
12/13 anonim válasza:
A lényeg nem a csalás lett volna kérdező, hogy hagyd annyiban, hanem hogy menj el betekintésre. Ezzel most kb. csak egy nyalizós diáknak tűnsz a sok közül, aki leveleket írogat a tanárnak, hogy "tényleg négyes lett azta, de hát én kettesnek éreztem". A gimiben az ilyeneket közösítették ki.
13/13 anonim válasza:
Örülj neki, ez a jobbik eset. :) Én is jártam már úgy, hogy felkészültem egy elégtelenre, aztán jó jegyet kaptam. De a másik is előfordult már, amikor a tanárnak beadandót kellett írni, elküldeni emailben. Visszaírt, hogy max pontot ad, aztán mikor pár nappal később rögzítette a jegyeket a neptunban, nekem karót írt be... Ilyenkor minél hamarabb jelezni kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!