Ha rossz jegyet írt be a tanár a neptunba mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egyest írt be, pedig kettes lett a vizsgám. Mit írjak neki? Nem akarom letámadni, sem pedig számon kérőnek tűnni. :\2014. jún. 25. 21:47
2/8 anonim válasza:
Írásbeli vagy szóbeli volt? Van valami írásos dokumentumod a kettesről?
3/8 A kérdező kommentje:
Írásbeli. Már nem lesz bent az egyetemen vizsgaidőszakban, úgyhogy e-mailt kellene neki írnom. Viszont elég nehéz eset, és nem tudom, hogyan fogalmazzak úgy, hogy ne harapja majd le a fejem, és írjon vissza, hogy hogy merem őt számon kérni. Volt már ilyenre precedens.
2014. jún. 25. 21:59
4/8 anonim válasza:
Hát pedig tárgyszerűen és tömören csak meg kell neki írni. Tisztelt Tanár Úr! A ... vizsgámra, melyre elégségest kaptam, a Neptunban elégtelen szerepel. Kérem, szíveskedjen utánanézni, és módosítani az osztályzatot.
Köszönettel: X.Y.
5/8 anonim válasza:
nővéreméknél volt ilyen tanár aki tömegesen csinálta ezt . valszeg ki sem javította rendesen attól volt ilyen bonyodalom. teszem azt a hallgatók részére szóló hirdetőtáblán ilyen jegy szerepelt a titkárnőnek(aki a neptunba felvitte a jegyeket) leadott papíron meg amolyan. a titkárnő a kétféle papírral ment oda a tanárhoz hogy akkor melyik a hiteles.mit mondott erre a tanár?há hogy is-is meg sem-sem azaz mindenkinél a rosszabb jegy irandó be függetlenül attól melyik papíron szerepel
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, írtam neki. Most rettegek, hogy mit fog válaszolni. :'D
Utolsó, szomorú, hogy ilyenek vannak. Pozitívan kellene a diákokhoz állniuk a tanároknak, ilyenekkel ki lehet kergetni a világból. Lesz elég gondunk az életben később is, nem kellene rá "edzeni" minket ilyen piti szemétkedésekkel, inkább segíteniük kellene...
2014. jún. 26. 07:12
8/8 A kérdező kommentje:
De kedves tőled, hogy érdeklődsz! :D
Nem válaszolt semmit, de a jegyet átírta, úgyhogy boldog vagyok! :DD
2014. jún. 30. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!