Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen? Miért nem...

Miért vagyok ilyen? Miért nem csinálom azt amit eltervezek? SOS!

Figyelt kérdés

Most megyek 8. osztályba.. alsóba kitűnő voltam,vagy 4-5 tanuló!

5.-ikbe volt 3-4-5, és 6 -ba is,de most hetedikbe lesz 3 kettesem,és annyira rossz..mert apukám tegnap tudta meg hogy lesz kettő kettesem,de a harmadikat nem tudja,és mit fog szólni hogy lesz még 1 kettesem mikor,már az miatt is mérges volt hogy lesz 2db kettesem,mert azt hitte hogy csak egy lesz,de egyszerűen mindig megfogadom hogy jobb tanuló leszek ,de nem megy..egyébként nyolcadik már könyebb lesz,tanulni fogok. De most mit csináljak?azt kérdezte tőlem apukám hogy így hova fognak felvenni suliba? hát nemtudom.. nem szakmunkásképzőbe szeretnék menni,de attól még szakközépiskolába vagy gimnáziumba felvesznek nem? főleg ha javítok nyolcadikba??? lehet rá esély?és most mit mondjak apukámnak ? vagy ne mondjam és majd meglátja a bizonyítványba? de ez annyira bánt engem:(

segítsetek!

a kérdésem:

felvesznek igy valahova? (gimnázium,szakközépisk.)

és mit tegyek ezzzel a 3. kettessel?:(

előre is köszi

14/L

2010. jún. 15. 15:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Engem gimibe felvettek úgy, hogy két 2esem volt. És nem gyenge suli...

15/L

2010. jún. 15. 16:51
 12/17 anonim ***** válasza:
szakmunkás suliba még olyat is felvesznek, aki éppen bukásra áll, volt ilyen ismerősöm. szóval oda nem kötelező jónak lenni,de te ezek szerint nem ilyenre vágysz, és ha megfogadod a jó tanácsokat ,és össze szeded magad,akkor ha összejön a gimi,utána mindenképp menj fősulira, ha nem akarsz minimálbéres, betanított munkás lenni....
2010. jún. 15. 16:52
 13/17 anonim ***** válasza:
persze biztos attól is függ, hogy a jelentkezők többségének milyen az átlaga. Lehet, hogy ti szerencsés évben jelentkeztetek azzal a 2-es gimibe.
2010. jún. 15. 16:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Erős suli nem vesz fel 2-essel, azért erős. Ált. suliba nem olyan lehetetlen a kitűnő sem.
2010. jún. 15. 16:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Különben a központi eredménye a legtöbb helyen a mérvadó... Csak megsúgom.. :D
2010. jún. 15. 16:59
 16/17 anonim válasza:
persze,akkor mi meg súgjuk azt a kérdezőnek,hogy jó ahogy idén tanultál,mert engem felvettek kettessel is, hátha téged is felfognak? Nincs mit tenni, jövőre keményen tanulni. Az általános nem olyan nehéz, mi lesz így a későbbiekben
2010. jún. 15. 17:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Az öcsém idén vették fel az egyik legjobb gimibe úgy, hogy bizony voltak kettesei. Azért szerezte őket, mert nem figyelt oda dolgozatírásokkor, holott tudta az anyagot. A felvételinél felfogta, hogy ennek tényleg komoly tétje van, megírta jól, kitett magáért a szóbelin és fel is vették, mert látták, hogy tudja az anyagot. Tanulj nagyon nyolcadikban, akkor felvehetnek még bárhová. Csak lássák, hogy tényelg jól tudod az anyagot.
2010. jún. 15. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!