Miért vagyok ilyen? Miért nem csinálom azt amit eltervezek? SOS!
Most megyek 8. osztályba.. alsóba kitűnő voltam,vagy 4-5 tanuló!
5.-ikbe volt 3-4-5, és 6 -ba is,de most hetedikbe lesz 3 kettesem,és annyira rossz..mert apukám tegnap tudta meg hogy lesz kettő kettesem,de a harmadikat nem tudja,és mit fog szólni hogy lesz még 1 kettesem mikor,már az miatt is mérges volt hogy lesz 2db kettesem,mert azt hitte hogy csak egy lesz,de egyszerűen mindig megfogadom hogy jobb tanuló leszek ,de nem megy..egyébként nyolcadik már könyebb lesz,tanulni fogok. De most mit csináljak?azt kérdezte tőlem apukám hogy így hova fognak felvenni suliba? hát nemtudom.. nem szakmunkásképzőbe szeretnék menni,de attól még szakközépiskolába vagy gimnáziumba felvesznek nem? főleg ha javítok nyolcadikba??? lehet rá esély?és most mit mondjak apukámnak ? vagy ne mondjam és majd meglátja a bizonyítványba? de ez annyira bánt engem:(
segítsetek!
a kérdésem:
felvesznek igy valahova? (gimnázium,szakközépisk.)
és mit tegyek ezzzel a 3. kettessel?:(
előre is köszi
14/L

Engem gimibe felvettek úgy, hogy két 2esem volt. És nem gyenge suli...
15/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!