Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha gólyatábor közben van...

Ha gólyatábor közben van valami szivatás és én nem csinálom meg, akkor mit tudnak tenni?

Figyelt kérdés
nem arra gondolok hogy bevágom a durcit meg szégyenlősködök csak egyszerűen lesz@rom a dolgot.
2010. aug. 9. 00:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Elvégre felnőtt ember vagy és így talán el tudod dönteni, hogy mi jó Neked és mi nem.
2010. aug. 9. 00:38
 2/20 A kérdező kommentje:
persze, én el tudom dönteni, csak gondolom tanárok is meg osztály is cseszegetne. és ezért kérdezem, hogy hogy szoktak reagálni erre az emberek... pl olyan van hogy este kiküldenek minket futni, én meg beülök első bokorba és 10 perc mulva visszamegyek
2010. aug. 9. 00:42
 3/20 BeerHunter ***** válasza:
88%

Annak csak még nagyobb szivatás lesz a következménye. Nyilván jogod van azt mondani, hogy te nem csinálsz semmit, de akkor minek mész gólyatáborba?

Ha meg megjegyzik a fejed, hogy ez volt az a puhapöc$ű, akkor sok minden jóból ki tudsz nagyon könnyen maradni a későbbiekben.

Ha közreműködsz a szervezőkkel, akkor nem lehet gond, és csak jó emlékeid lesznek.

2010. aug. 9. 00:48
 4/20 A kérdező kommentje:
hát nem vagyok az a társasági tipus, főleg nem az a tipikus aki akármit csinál jól érzi magát csak azért mert egy közösség tagja. én tök jól elvagyok egyedül is, és nincs kedvem ilyen baromságokhoz... egyszerűen gyerekesnek tartom. amúgy azért megyek gólyatáborba mert veszteni nem vesztek semmit és ha már 1 jó élményben lesz részem már akkor megérte elmenni. Vagy inkább a csajok miatt.
2010. aug. 9. 00:53
 5/20 BeerHunter ***** válasza:
76%
Hát szerintem pedig érdemes ismerkedni, barátkozni, hiszen onnan fognak kikerülni valószínűleg az egyetemi barátaid. Ha egy nagy bulinak fogjátok fel az egészet, akkor nagyon faxa tud lenni egy gólyatábor:)
2010. aug. 9. 00:58
 6/20 A kérdező kommentje:
na igen, csak volt már egy bizonyos 'angol szintfelmérő' ahol énis felmérhettem az osztály azon részét (kb 3/4) aki jelen volt és nem mondanám hogy pozitív benyomást keltettek. Bár 2en engem is úgy fogadtak hogy 'úristen' de mindegy mert gólyatáborba mellőzöm acélbetétest meg zenekaros pólókat. ja és ne ismerj félre nem az a 'beöltözős divatrokker' vagyok, nem is vallom magamra egyik stílust sem. bár LaVey-el szimpatizálok de az most más. Szóval annyi a lényeg hogy nemhiszem hogy olyan hú de sok havert szereznék az osztályba még ha alkalmazkodnék akkor sem.
2010. aug. 9. 01:07
 7/20 A kérdező kommentje:
igazábol az a baj hogyha a valódi énemet vinném magammal a kirándulásra akkor egyböl mindenki elítélne az első benyomás alapján. mert általában lecseszek meg kiosztok néha embereket ha hülyeségeket mondanak, pl hogy a sátánisták embert áldoznak meg hogy a punkok zene igénytelen, vagy egy üres 'sztárt' bálványoznak pl dzsásztin bíber vagy tváájláájt trágyalé, meg egyéb ilyen tévhiten és konformistaságon kitudok akadni. és ha én a saját szempontomat felhoznám ami alá van támasztva érvekkel, (nem mint az ő kis meseviláguk) engem nézne mindenki hülyének mert nem értek egyet a nagy többséggel.
2010. aug. 9. 01:15
 8/20 anonim ***** válasza:

Akkor középsulis vagy, jól sejtem?

Nyilván nem csinálhatnak semmit, ha nem veszel részt a szívatásokban. De lehet, hogy ezzel tényleg nem keltesz majd jó benyomást. Antiszocnak fognak gondolni.

Ne értsd félre, nem azért mondom, hogy ez gáz (én se vennék részt sztem ezekben), de lehet, hogy jobb, ha akkor már el se mész.

Szerintem az nem jó hozzáállás, ha negatívan állsz hozzá az emberekhez. Nem olyan rosszak ők azért. Biztos fogsz találni olyanokat, akikkel hasonlóan gondolkodtok.

Sok szerencsét a beilleszkedéshez!

25/L

2010. aug. 9. 01:22
 9/20 A kérdező kommentje:
az a baj hogy antiszoc is vagyok. ezt nem így elhatároztam hogy 'hú na most az leszek és mostantol mindig az árral szemben úszok.' csak egyszerűen a zenék amiket hallgatok, ahogy gondolkodok és az az egy két gondolatmenet amiben hiszek nem pont az ami szerint a fiatalok kb 80% él. és nem is akarok beilleszkedni... egyszerűen csak nem akarom hogy 3 nap alatt mindenki elítéljen, és azért kérdeztem hogy az hogy nemnagyon foglalkozom ezekkel a szivatósdi hülyeségekkel mennyire változtatja meg a rólam kialakult képet.
2010. aug. 9. 01:29
 10/20 BeerHunter ***** válasza:
79%

Figyu! Én gólyatáborba 20 soros acélbetétesben, és bőrdzsekiben voltam 3 éve. Azóta is így öltözködöm (nyáron nyilván nem:). Nem az számít. Nem igazán tudnék olyan embert az évfolyamunkból, akivel kifelyezetten rosszban lennék. Nem a külső a lényeg. Mondjuk ha lehet, akkor ne egyből zúdítsd senkire sem a sátánizmus alapköveit, hanem majd ha olyan kapcsolatba kerültök.

Egyébként az elmúlt másfél évben egy sátánista (24 éves) srác volt a szobatársam. És jól megvoltunk úgy, hogy én hiszek Istenben.

Szóval jó szórakozást a gólyatáborhoz!

2010. aug. 9. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!