Milyen a gólyatábor?
Én most megek jövőhéten középsuliba felügyelőnek. Amúgy, amikor én voltam gólyatáboros (felekezeti gimi), akkor reggel 7-kor kelés, reggeli torna, reggeli, vmi hülye foglalkozás, ami alól nagyon-nagy ügyesség kell, h. kibújj (pl. vmi szar vetélkedő, de amúgy egész jók szoktak lenni). ebéd, vmi hülye túra vagy strand (ha olyan helyen van), vacsi, tábortűz, áhitat, szunya ->hivatalosan.
Amúgy: 7kor kelés, reggeli szerencsétlenkedés, kajaaa, égesd be a többit(vagy magadat)- program, kajaaaa, béllógató túra (jó, lehet, h. csak én utálok túrázni xD) kajaaa, tábortűz (ima az elején, aztán meg ivászat xD).
Az ofő van ott, pár tanár (2-3), felsőbbéves diákok (5-en, 6-an csak, ők lesznek a csapatvezetők vagy, akik kiszabják a büntetést, ha nem alszol este, reggelitornát vezetnek és nekik nemkell csinálni semmi kötelező programot xD-devárommárahétfőt:D:D:D), na meg az osztály :D mivel már nem abba a felekezeti suliba járok, itt már csak 4 napos lesz a szecskatábor, de a másikba 1 hét volt. Külömböző. Ott pl: a suli nyaralójában volt az osztály, itt meg a suliban (kolesz). Iskolafüggő. :D De egy tuti, h. felejthetetlen élmény!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!