Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha gólyatábor közben van...

Ha gólyatábor közben van valami szivatás és én nem csinálom meg, akkor mit tudnak tenni?

Figyelt kérdés
nem arra gondolok hogy bevágom a durcit meg szégyenlősködök csak egyszerűen lesz@rom a dolgot.
2010. aug. 9. 00:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%

Igen, én értem, hogy mire gondolsz. De ne zárd azt ki, hogy a huszon-, harmincvalahány fős osztályodban találsz olyan embert, akivel esetleg közös hullámhosszra tudnál kerülni. Azért az elég sok ember.

Meg amúgy hidd el, hogy nem te leszel az egyedüli, aki nem díjazza a szívatásokat. Azzal máris társulhatsz, és ez már egy közös lesz bennetek. :)

2010. aug. 9. 01:53
 12/20 BeerHunter ***** válasza:
50%
*én egyetemi gólyatáborról írtam
2010. aug. 9. 02:03
 13/20 A kérdező kommentje:
kösz beer, de hidd el, a külső nagyon is számít... ha nem számítana angol előkészítőn nem köszöntött volna az az 1-2 furcsa arckifejezés
2010. aug. 9. 09:52
 14/20 anonim ***** válasza:
89%

Sztem menj el, vegyél részt a programokon, de az arcodból vegyél vissza. Jó, hogy te most evvel vagy halál egyedi és mindenről megmondanád a magadát, de tudod marhára utálják az olyan emebreket, akiknek mindenről van véleménye, minden "tömegcikk-szerű dolgot" (értem ezalatt a tvájlájtot meg dzsásztin kötsög bíbert) leszólnak, mert ők ezt nem így gondolják, mert ezért és emezért. Hát qrvaidegesítő. Lehet igazad is van, de akkor is. Nem kell más látásmódjába beleszólni, se leszólni, hiába sz@r szerinted, hiába indoklod meg evvel és evvel. Tudod a vélemény olyan, mint a s*gglyuk: van midnenkinek, de senkit nem érdekel a másé. Az írásod alapján nagyon az jön le, hogy te jól megmondanád mindenről a frankót, mert megvan ám a véleményed, de ez is pont hogy a rosszabb út.

Most azt gondolod végig: 4 évet együtt fogsz tanulni azokkal, akiket már most szinte utálsz előre, pedig nem is ismered őket, se ők téged. 15 vagy nagyjából, mire végzel, még vagy 20-szor megváltozhatsz (ne írd, hogy nem, nem tudod te sem előre), lehet életreszóló barátságokat is köthetsz a gimiben, csak ne legyél mindenben olyan tudálékos, mert akkor viszont 4 évig egyeül fogod ott szívni a f@szt és nagyon kellemetlen lesz, hogy senkit nem tudsz megkérdezni sulis dolgokról és ezt most még jóindulatból mondom. Volt nekem is olyan osztálytársam, nem tudjuk konkrétan mi baja volt, 4 év alatt 5 mondatot ha hallottam tőle. Vele mondjuk még próbáltak barátkozni, mert rendesek voltak az oszttársaim, de halál antiszociális ember volt, nagyjából 0 magánélettel, 0 baráttal. Ne mondd, hogy ez kell neked.

Utoljára meg még csak annyit, hogy írtad, a csjaok miatt mennél. Na szerinted majd ilyen hozzáállással, ilyen stílussal (nem a rock-os dologra gondolok most) majd pont te fogsz így nekik kelleni? Ezen is gondolkodj rl már egy kcisit. Egy csaj sem szereti az antiszoc, "majd én megmondom az miért sz@r", tudálékos embereket....

2010. aug. 9. 12:41
 15/20 A kérdező kommentje:

aha. figuy, azért irtam hogy 'csajok miatt' mert reménykedek hogy lesz 1 normális. az ilyen 'úgy nézek ki mint ahogy a viva akarja' csajokkkal nem is akarok kezdeni. és ha lenne 1 olyan akivel hasonló a zenei ízlés vagy felfogás akkor az már oké. bár ritka az ilyen.

de végülis mindegy is, mondtam hogy nem igénylem azt a hú de nagy társaságot és ha már 1 haver van akkor mehet a trollkodás. többi meg utálhat nyugodtan.

de amúgy nem, nem vagyok olyan hogy 'na most megmondom a tutit' csak ahogy mondtam, akkor hogyha azt hiszik hogy bizony nekik van igazuk, és engem meg hülyének néznek csak azért mert nekik elég amit eléjük nyomnak.

Tudom hogy mondtad hogy ne mondjam hogy (bocs a sok szóismétléstért...) később nem változok, de általában azok szoktak akik azért viselkednek úgy hogy tagjai lehessenek egy közösségnek vagy mert az látják a nagyobb testvérüktől vagy mert tetszik nekik de nem ismerik.( mint egyik ismerősöm kapott egy Anarchia medált, és amikor kibontotta ajándékot megkérdezte hogy mi az az anarchia... utálom ha valakire ráeröltetnek ilyeneket) vagy aki élete során már több változáson átment és évente változik a stílusa és gondolkodása. hát én nem ilyen vagyok. ismerem magamat és nem próbálgatok mindent sorba hogy mi áll hozzám a legközelebb. ez olyan mint mikor az emberek gondolkoznak hogy melyik valláshoz állnak legközelebb... teremts egyet magadnak és boldog leszel. ne hagyjad hogy mások korlátozzanak és legyél aki vagy, ennyi.

2010. aug. 9. 13:47
 16/20 anonim ***** válasza:

hát az biztos h gyorsabban találod meg a személyiségedhez közelebb állókat én is amolyan lexarom típus vaok

gyakran jobb lett volna ha ezt a lexarom típust adom minthogy megpróbáljam tettetni a jópofit és a többiekkel együtt szopok

pl mostani érettségi vmi szaros hip-hopot adtunk elő oszt fő kijelentette senki nem lóghat aztán utsó pillanatba akinek volt esze az kilépett nagy bukta volt az egész én szégyeltem magamat h ebbe az osztályba járok nah mindegy

ha veled mennék idén gólyatáborba akk csak támogatnálak az a dolgunk h jólérezzük ott magunkat és nem az h szerverzők feladatait csináljuk

2010. aug. 11. 13:35
 17/20 A kérdező kommentje:

kössz utolsó.

de még nem is lenne semmi baj ha normális programok lennének de a papíron olyanok vannak hogy 'sorversenyek a másik osztály ellen' sorverseny? utoljára negyedikben láttam olyant... nem tudom minek ilyeneket kitalálni... inkább lenne valami filmezés vagy ilyesmi

2010. aug. 11. 13:50
 18/20 anonim ***** válasza:

A filmezés nem az a program, amit gólyatáborban szervezni szoktak. :) Nyilván az a lényege a GT-nak, hogy összerázza a társaságot, egy filmnézés nem az a hű de szociális program.

A sorversenyt én is gagyinak tartom, megértem, hogy nem szívesen veszel részt rajta. Ezek szerint már tudni lehet a programokat is. Nézd, ha ennyire nincs ínyedre a program, szerintem még mindig jobb, ha nem mész el, mintha elmész, és mindenből kihúzod magad. Úgy sokkal antiszociálisabbnak, ne adj Isten, ellenszenvesebbnek fogsz tűnni, mint akkor, ha csupán nem mész el a táborba.

2010. aug. 11. 13:59
 19/20 A kérdező kommentje:
hát abban reménykedem hogy nem csak nekem nem lesz kedvem ilyenekhez minthogy futkározni oda vissza és akkor tanárok rájönne hogy nem óvoda...
2010. aug. 11. 14:16
 20/20 A kérdező kommentje:
hát, 1 percet nem aludtam az egész 3 napos tábor közbe, még ágyat se vetettük meg, csempésztük be páleszt, meg elvoltunk. sorversenyen meg beültem árnyékba aztán kész mert nem olyan volt h sorba mindenkinek hanem aki akart. ha meg kérdezte tanár aztmondtam előzőbe voltam. szóval megérte és f.sza volt
2010. aug. 15. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!