Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tiszta ideg vagyok. Mit...

Tiszta ideg vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Holnap érettségi és úgy érzem nem tudok semmit.Még átkellene ismételnem 75 tételt,de nincs erőm.Fáj a fejem,ráz az ideg,hányok nagyon félek.Tanultam de elfelejtettem mindent.
2010. jún. 15. 15:34
 1/3 anonim válasza:

Engedj egy nagy kád vizet. Langyos legyen, ne forró. Tegyél bele valami levendula illatú szert. Tegyél fel kedvenc zenét. Feküdj bele a vízbe. Vegyél nagy levegőt, és merítsd a fejed a vízbe, amíg bírod szusszal. Aztán gyere fel, 3-4X csináld meg, gondolj közben szép dolgokra, nyárra, szerelemre, stb, és ez kivesz a szituból pár percre.

Ha nagyon gáz, főzz orbáncfű teát, vagy kamilla teát, és nagyon nyugisan kortyold el utána. Tedd el a könyveket, és menj el sétálni. Hidd el, tudsz mindent... Legalábbis át fogsz menni, nyugi. Ma már ne tanulj. Csak összekavarnád magad. Úgy érzed, nem tudsz semmit, de ez csak az ideg miatt van.

Szorítok Neked! Hajrá! Fel a fejjel! :-)

(Diplomám van, tudom milyen vizsgázni, meg azt is, milyen a vizsgadrukk... :-)

2010. jún. 15. 15:42
 2/3 anonim válasza:
100%

Én is holnap érettségizek. Úgy vagyok az egésszel, hogy egyszerűen könnyű. De látom mivel ennyire izgulsz, akkor biztos nem sz*od telibe, így biztos hogy egész középsuliban jól tanultál. Gondolj arra, hogy magyar, töri... áh ezeket már egyszer megtanultam, minek annyit szenvedni vele. Én így tolom, amit hallok, azt megjegyzem, emlékszem az órai témákra. A verseket itthon elolvasom még egyszer, meg átfutom gyorsan a Rubovszkikat, a töri is nagyon könnyű, sztem felesleges paráznod. Meg a saját tanáraidnak fogod elmondani, nem idegeneknek. Ha valami nehezen megy úgyis segítenek, bár ezt kétlem, hogy valamit nem tudnál normálisan. Így ha hirtelen valaki megkérdezné tőlem, hogy: HÉ nyögd ki miért volt a függetlenségi háború, kiaza kalapos király, miről szól a toldi??? :-O :-O ??? hirtelen én sem tudnék válaszolni, de leülnék egy atlasszal pár szöveggyűjteménnyel és fél óra alatt simán beugrik minden. Felesleges paráznod. A nyelvtantárgyak meg... mindig a legegyszerűbbet mondjad ami eszedbe jut. Ne akard túlkomplikálni mert beijedsz és csődöt mondasz. De ott is segíteni fognak a tanárok. A választott tantárgyad meg biztos hogy szereted.

A legjobb amit tanácsolni tudok, hogy ha még mindig nagyon izgulsz és a tételeket sem tudod olvasgatni, akkor tedd le magad egy film elé és lazítsál. Holnap meg vedd félvállról az egészet, mert úgyis tudsz mindent! ;-)

2010. jún. 15. 15:46
 3/3 anonim ***** válasza:

nem felejtetted el

tudod.

pont

2010. jún. 15. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!