Ti hogyan bírjátok ki a vizsgaidőszakot?
Sokkal jobban szeretem a vizsgaidőszakot, mint a szorgalmit. Félév közben sokat kell rohangálni, sok az időpazarlás, ilyenkor legalább itthon maradhatok, a saját ritmusom szerint oszthatom be az időmet, megvannak a tananyagok és lehet nyugodtan tanulni.
Hamar eltelik az a pár hét, sokkal hamarabb, mint a félév 3 hónapja:)
állatorvosi
Személy szerint én jobban élvezem a vizsgaidőszakot mint a szorgalmit, legalább viszonylag rendesen tudok aludni.
SZIE biomérnökire járok.
A válasz mindkét kérdésre röviden: sehogy.
Én szorgalmit jobban szeretem. Ott rendezetten tudok haladni az anyaggal.
Számomra a vizsgaidőszak kész káosz. Nem tudom mit tanuljak, hogyan tanuljak, hogyan osszam be az időmet és emiatt sokszor inkább nem csinálok semmit. Jelen esetben itt osztogatom a mások számára teljesen haszontalan véleményem.
BME
Istenem, de irigyellek titeket. :D
Őszintén? Én sehogy nem bírom. Folyton ideges vagyok, és hányingerrel küszködöm. Nálunk a szorgalmi időszak sem egy sétagalopp, mégis jobban szeretem, mint a vizsgaidőszakot, mert legalább nincs rajtam ekkora nyomás.
Alig várom, hogy vége legyen, pedig még csak most kezdődött el.
ÁOK
Én is így vagyok, mint te, és szintén ÁOK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!