Emelt szintű történelem érettségi 2018?
Figyelt kérdés
Ti milyennek találtátok az idei írásbeli feladatokat és esszéket? Könnyű vagy nehéz volt? Melyiket választottátok az esszék közül?2018. máj. 15. 18:04
11/29 A kérdező kommentje:
Én pedig a tesztes részétől tartok jobban. Úgy érzem, az esszém jobban sikerült. Szóbelizni meg e hét péntekén kell mennem.
2018. jún. 4. 14:06
12/29 anonim válasza:
Én is az esszétől tartok jobban. Ahogy számoltan olyan 33-35 pontom van a tesztben az nem olyan rossz. Én is holnap megyek megnézni. Várom majd az eredményeket! :)
13/29 anonim válasza:
En angolul irtam, szoval mas volt a feladatsor, viszont ez is rettenetes volt. Beszeltem masokkal is, ok is egyetertettek velem, hogy nehezebb volt, mint az elozo eveke. Mind jol megszivtuk iden:(
14/29 anonim válasza:
Nekem 75% lett! El nem tudom mondani mennyire örülök neki azután, hogy olyan 50%-ra tippeltem. Mikor megláttam az eredményt elkezdtem kiabálni :D Szóbeli kinek mikor lesz?
15/29 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó válaszoló!
Gratulálok, az nagyon jó eredmény! Nekem 47 lett, pont a 4-es határt súrolja, ha egy ponttal kevesebb lett volna, már 3-as. Remélem, szóbelin jó tételt húzok, és még jó feldobja a pontokat...
Többiek, hogy sikerült nektek ?
2018. jún. 5. 10:55
16/29 anonim válasza:
Kedves kérdező, a szóbelivel nagyot lehet még javítani. Kitartást és hajrá! :) Mikor lesz a szóbelid?
14-es voltam.
17/29 A kérdező kommentje:
Igen, így van, csak az a tétel frappáns, jó tétel legyen, amiről tényleg tudok sokat beszélni...
Köszönöm! A szóbelim most pénteken, 8.-án lesz, és neked?
2018. jún. 5. 12:48
18/29 anonim válasza:
Nekem 69% lett (angolul erettsegizo voltam)
19/29 anonim válasza:
Gratulálok 18-as az is szép eredmény főleg angolul!
Nekem 7-én lesz a szóbelim, csütörtökön.
14-es voltam! :)
20/29 anonim válasza:
Tegnapi hosszú válaszoló vagyok :D Nekem 77% lett amin meglepődtem :) Most már csak attól félek, hogy a szóbeli ne húzza le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!