Töri érettségi 2018?
Figyelt kérdés
Kinek hogy ment? Szerintem a tesztes feladatokban volt egy pár szívatós kérdés, amiken én is középen sokat ültem. Az esszékben az ipari forradalmat választottam rövidnek, ami egész jó lett szerintem. A hosszú pedig a Nyílasok voltak, remélem az is jó lett. Emelten hallottam, hogy azért a rövid válaszos feladat és a komplex esszé nehéz volt. Ti hogyan gondoljátok? Ja és sok sikert a további érettségihez nektek! :)2018. máj. 9. 19:34
1/5 anonim válasza:
Nekem a tesztes része nem nagyon ment:( nem ilyenre számítottam de hát ez van. Az esszéknél én is az ipari forradalmat és nyilasuralmat választottam. Jónak érzem őket, a források és az atlasz sokat segített. De azért kicsit izgulok milyen lesz a vége.
2/5 A kérdező kommentje:
Én sem erre számítottam. Vártam pl Károly Róbertet, vagy a felvilágosult uralkodókat, erre olyat kaptunk, amire sosem gondoltam volna.
2018. máj. 9. 19:46
3/5 anonim válasza:
A tesztes kerdesek kozul jol elszurtam parat, nem ilyenekre szamitottam en sem.
Az esszeknel en a keleti blokkot valasztottam es a 18. szazadi etnikai valtozasokat.
De peldaul Karoly Robertet en is vartam, meg a foldrajzi felfedezeseket, az okori Gorogorszagot, ilyeneket. Ezeknek nagyon orultem volna.:D
4/5 anonim válasza:
Gyűlölöm, hogy külön korszakból kell választani az esszéket. Ezek közül a témák közül az egyetlen, amit igazán jóra meg tudtam volna írni, az az első ipari forradalom lett volna. Viszont ahhoz társult a nyilasok esszé ,amiről meg fogalmam sem volt. Mondta anno a tanár, hogy mindenképp a hosszú esszét tartsuk szem előtt, úgyhogy az első ipari forradalom lehetőségétől könnyes búcsút véve inkább írtam egy hosszú és egy rövid esszét is olyan témákról, amikről csak úgy körvonalasan képben voltam.
5/5 anonim válasza:
A tesztes feladatokban szerintem olyan 4 pontot vesztettem. Az esszék is könnyűek voltak, az ipari forradalmat és a nyilasokat választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!