Ha a magyar és a matek érettségi is ilyen könnyű volt, a többi is az lesz?
Őszintén szólva semmit nem tanultam az érettségire, vagyis múlt csütörtökön megnéztem pár irodalommal kapcsolatos videót a zanzatv-n, de annak sem volt értelme így utólag.
De a magyar is és ma a matek is annyira könnyű volt, hogy el sem hittem, egy sima röpdoga is nehezebb volt tanév közben.
Akkor lehet arra számítani, hogy a többi érettségi feladatsor is ilyen könnyű lesz? Vagy mindig ilyen, csak előtte jól betojatnak?
Csináltunk a suliban előző évekből feladatsorokat gyakorlásnak, de azok kifogtak rajtam, most meg ahogy nézem a megoldásokat, szinte mindenhol hibátlan.
Nektek hogy sikerült?
Én tavaly érettségiztem és valóban minden könnyű volt. Idén matekból (a mumusom) és el is hasaltam rajta. Szerintem nehéz volt.
Ez attól is függ miből mennyire vagy jó, mennyire érted...
"Vagy mindig ilyen, csak előtte jól betojatnak?"
Hát ha ennyire nem vagy tisztában se azzal, hogy milyen szokott lenni mert nem nézted meg az előző évek feladatsorait, meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!