Meg fogok bukni a töri érettségin?
1# Azért nem nyugtattál meg, mert én megpróbáltam megcsinalni az előző éves feladatsorokat és nem ment. Maximum az ésszével tudok osszeszedni elég pontot.
Abban reménykedek.
2# Köszönöm a segítséget. Átneztem a témaköröket, ezzel nincs gond, de nem tudom te, hogy vagy vele. Én Sok feladatot könyv segítségével sem tudtam megcsinalni, mert egyáltalán nem úgy van benne vagy, mert magát a kerdest se értem. A forrásokkal mit kéne kezdenem? Nem jöttem rá, hogy azok a szovegreszletek, hogy lehetnek segitsegemre. De az abrakbol se tudok kiolvasni nagyjából semmit. Így nem megy. De ha azt mondanák, hogy beszéljek az ókori vallasokrol vagy a középkori varosokrol, IV. Béla vagy Mátyás uralkodasarol (de bármiről, amit láttam a feladatok között), akkor úgy szerintem menne minimalis hianyosagokkal.
Még abban reménykedek, hogy a szóbelin is javithatok a jegyen és mar a lényeg, hogy meglegyen az érettségi, de azért nem fog jolesni a kettes a többi tantárgy mellett, azokra tenyleg rengeteget készültem. A törire is próbáltam, de ennek nem látom az eredményét
Nem fogsz megbukni, hiszen eddig sem bukdácsoltál. Ne hergeld bele magad, mert csak megnehezíted a dolgodat.
Pihend ki magad rendesen a vizsga előtt, reggelizz, ilyesmi, fizikailag legyél rendben, akkor menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!