Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Orvosi mellett hogyan tudnék...

Orvosi mellett hogyan tudnék pénzt keresni?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék a szüleimen élősködni, de rendes munkára nem lenne időm. Van valami megoldás?

2018. máj. 4. 18:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
Ja, és itthon tényleg nem jár fizu a gyakorlatért... Kicsit a saját fészkembe piszkítok, de amilyen szinten csinálják a legtöbben a gyakorlatokat (leginkább sehogy), hát meg is értem. Persze ha fizetnének érte, akkor lehetnének elvárások, és sokat lendítene a gyakorlati képzésen.
2018. máj. 6. 06:23
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

Én szoctám+ ösztöndíjból éltem, a családom csak a kolit fizette, meg vittem némi kaját otthonról. Nem volt nagy habzsidőzsi, de ki lehetett bírni. Hatodévben kezdtem el dolgozni mentőn félállásban.

Én is úgy láttam, mint ahogy a 10es írta, hogy nagyon küszködős volt azoknak, akik korábban is dolgoztak mellette és nem is olyan eredményeik voltak, de persze vannak hősök :)

2018. máj. 6. 08:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint akkor rosszul tudtam. Számomra megdöbbentő, hogy az orvostan hallgatóknak nem jár gyakorlati fizetés, miközben nekik nyári szünetben is a kórházban kell gürcölniük... Érdekes, hogy mérnöki szakokon pedig jár fizetés, pedig az ő munkájukon nem egy ember élete múlik.
2018. máj. 6. 14:20
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

13: normális helyen valóban így van. Egy barátnőm 5-6 levelet váltott a német fogadó kórházával anno Erasmus során, mert nem tudta megérteni, hogy a havi 500 euró a zsebpénze és nem neki kell fizetni :)

Üdv Unortodoxiában :D

2018. máj. 6. 16:55
 15/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat🙂
2018. máj. 6. 23:30
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

<true story>

Sőt mondok jobban. Ha valaki olyan kórházban csinálja a gyakorlatot, aminek nincs szerződése az egyetemmel (esetemben Szeged), akkor még fizetnie is kell egy bizonyos napi díjat a kórházban töltött gyakorlatért:D

Szóval nem elég, hogy ingyen munkát végzünk majdnem minden nyáron, illetve 6. évben végig, hanem sokszor még nekünk kell fizetni azért, hogy dolgozhassunk :DDD

2018. máj. 7. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!