Orvosi mellett hogyan tudnék pénzt keresni?
Én szoctám+ ösztöndíjból éltem, a családom csak a kolit fizette, meg vittem némi kaját otthonról. Nem volt nagy habzsidőzsi, de ki lehetett bírni. Hatodévben kezdtem el dolgozni mentőn félállásban.
Én is úgy láttam, mint ahogy a 10es írta, hogy nagyon küszködős volt azoknak, akik korábban is dolgoztak mellette és nem is olyan eredményeik voltak, de persze vannak hősök :)
13: normális helyen valóban így van. Egy barátnőm 5-6 levelet váltott a német fogadó kórházával anno Erasmus során, mert nem tudta megérteni, hogy a havi 500 euró a zsebpénze és nem neki kell fizetni :)
Üdv Unortodoxiában :D
<true story>
Sőt mondok jobban. Ha valaki olyan kórházban csinálja a gyakorlatot, aminek nincs szerződése az egyetemmel (esetemben Szeged), akkor még fizetnie is kell egy bizonyos napi díjat a kórházban töltött gyakorlatért:D
Szóval nem elég, hogy ingyen munkát végzünk majdnem minden nyáron, illetve 6. évben végig, hanem sokszor még nekünk kell fizetni azért, hogy dolgozhassunk :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!