A matemitaka érettségi első 45 percében se számológépet se függvénytáblázatot nem lehet használni?
Figyelt kérdés
2018. máj. 1. 16:16
1/8 anonim válasza:
Az egész érettségi alatt használható mindkettő.
2/8 anonim válasza:
A matematika érettségi mindkét részében használható a függvénytáblázat és a számológép (ahogy az első válaszoló írta).
4/8 anonim válasza:
Az első rész nagyon pörgős, ha a táblázatból akarsz keresgetni nem végzel vele az tuti:D
45 perc az első rész és ha mindent pöcre tudsz akkor 30 perc alatt végzel.
5/8 A kérdező kommentje:
Én is így tudom hogy lehet de az érettségi feladatsorban van egy tájékozatót és abba az van írva hogy se számológépet se függvénytáblázat nem használható én jó tanulok vagyok nem is erről van szó hanem hogy ötöst szeretnék. Meg szeretnék tisztába lenni hogy mit hogyan lehet
2018. máj. 1. 19:44
6/8 anonim válasza:
Rosszul tudod.
Linkeld már be az állításodat!
7/8 anonim válasza:
Aki az ötösre hajt, az nem a függvénytáblázatra támaszkodik, hanem a tudására.
8/8 anonim válasza:
Az egész érettségi alatt lehet használni a függvénytáblázatot és a számológépet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!