Idén elképzelhetô, hogy könnyebb érettségi lesz, hogy az első szavazók a jelenlegi vezetésre szavazzanak?
Figyelt kérdés
2018. febr. 17. 13:31
1/7 anonim válasza:
Szerintem már rég vége lesz a választásnak, mire kezdődik az éretségi.
2/7 anonim válasza:
Mivel a szavazás áprilisban elején lesz, az érettségi pedig májusban kezdődik, így semmi összefüggés.
3/7 anonim válasza:
Szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz
4/7 anonim válasza:
Szerintem sincs köze a kettőnek egymáshoz! Kinek mi a könnyű?! Annó nekem a töri meg a magyar könnyű volt, a mateknál vért izzadtam. A barátnőm meg pont fordítva.
5/7 anonim válasza:
Az idei érettségi feladatsorokat különben sem most állítják össze. Amikor elkezdték ezt a kétszintű érettségit, írtak egy pár sort, és minden évben írnak hozzá egy párat, ezeket széfben tárolják, és minden évben találomra kihúznak egyet a felhalmozódottak közül.
7/7 anonim válasza:
Ne reménykedj, biztos nem lesz könnyebb, sajnos mint mindig, most is keményen kell tanulni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!