Hány éves korig jelentkeznél orvosira, ha az lett volna az álmod, csak eddig nem volt rá lehetőséged?
Szia! Akár én is írhattam volna a kérdést ☺ igaz én 30 évesen kezdeném el. Sok tanulás, munka és két gyereken vagyok túl. Én azt mondom, hogy vágj bele! Sosem késő tanulni és megvalósítani a saját vágyaid, álmaid!
Én azért gondolkodom rajta nagyon, és az egyetlen ami visszatart az,hogy abszolút semmi segítségem nincs. Anyáék távol laknak, anyósomék kicsi, beteg gyerköcöket nevelnek. Most gyeden vagyok, ha tanulni fogok akkor csak a férjem fizetésére számíthatunk, ami ugyan nem rossz, viszont a gyerekek kicsik, óvoda, iskoláztatás. Hová tegyem őket, ha betegek stb...
Ha van segítséged, ne gondolkozz rajta! Bár nem írtad, milyen terület érdekel, én úgy gondolom, hogy a fogorvosi szakma a legjobban "anyabarát" pl: nincs ügyelet. Engem ez vonz benne, egyébként a nőgyógyászat, gyerekorvoslás érdekelne. Maximalista vagyok, ha jól gondolom te is! Elkezdeni nehéz az ellenérvek miatt, ha már ott vagy,akkor tuti megcsinálod! Ha gondolod írj rám, beszélgethetünk még ☺
Kérdező, attól függ mennyi pénzed van. Ha ki tudsz hagyni 6-8 évet rendes fizetés nélkül mert pl. gazdag a család vagy férj, akkor nem olyan gáz.
De ha mellette nagyon hiányozna a bevétel, netalán abban gondolkozol hogy dolgoznál is mellette, akkor felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!