Milyen szakra jelentkeznél? Avagy mire jelentkeznél át?
Figyelt kérdés
Érettségi után elvégeztem egy környezetvédelmi technikus és egy élelmiszeranalatikus szakot. Tavaly elkezdtem a BCE-n az élelmiszermérnöki szakot,de rájöttem hogy sajnos nagyon nehéz nekem/nappalin. Lehet levelezőn folytatnám.
Április közepén/végén fog megszületni a Babánk a párommal. Szeretném ha lehet kihasználni a lehetőséget,hogy otthon leszek 3 évig.
Nem tudom milyen szak lenne nekem jó.
SZeretnék Pesten maradni/Pest közelében suli miatt,de fontos lenne hogy mégis szakmába vágjon.
(Sajnos a matek nagyon nehezen megy,de talán az is menne)
Köszönöm a válaszokat előre is!
2010. jan. 18. 08:58
2/3 A kérdező kommentje:
A párom is a programozóit javasolta.Értek is a számitógéphez,de abban nincs túl sok matek?
2010. jan. 21. 12:37
3/3 anonim válasza:
nem a matekról szól.. Ott a programozói nyelvet kell ismerned, ezt netről, könyvekből is megtanulhatod. Nem igazán matek, inkább logika vagyis ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!