Jelentkeznél 23 évesen még egyetemre nappali szakra (3 éves képzésre)?
Ez csak abban az esetben "gáz", ha a szüleid véres verejtékkel keresik meg nagy nehezen a rávalót, hogy téged iskoláztassanak. De gondolom ez nem így van, akkor tanulj nyugodtan, amig megteheted, kényelmesen.
Ha a szüleidnek azonban ez már "teher" (és most ne rossz értelemben értsd), akkor inkább vállalj v.mi munkát, és levelezőn tanuld a második szakmát. :)
Nemhogy jelentkeznék, de jelentkezni fogok! Amint befejezem a mostani szakom.
Mondjuk engem most sem a szüleim tartanak el, segítenek, ha megszorulok, de alapveten dolgozom egyetem mellett. Ha rájuk kéne támaszkodnom, akkor azért nagyon meggondolnám a dolgot.
Attól függ, hogy mennyire megterhelő ez a szülőknek, mennyire lennének rászorulva, hogy függetlenedj tőlük anyagilag. Szívesen mennék OKJ tanfolyamokra meg jogsim sincs még de sajnos nem győzzük kifizetni. Anyum állta az egyetemet egy keresetből, meg diákhitelt kaptam.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!