Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelentkeznél ilyen hirdetésre?

Jelentkeznél ilyen hirdetésre?

Figyelt kérdés

Segítsetek nekem, ti mit gondoltok erről?

"Vidéki településekre koncentráló, kuponos oldalt üzemeltető cég kiemelkedő kereseti lehetőséget kínál településenként/térségenként egy munkatársnak, akár másodállásban is. Kötetlen munkaidő, azonnali kezdés. Elvárás:érettségi, internet, számítógép."

2011. szept. 5. 10:13
 1/5 A kérdező kommentje:

Az aproneten találtam, és azt írták, hogy fő-, másodállásban is végezhető. Mit gondoltok?

Köszi előre is!

2011. szept. 5. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Azzal nem veszítesz semmit, ha jelentkezel.
2011. szept. 5. 10:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen, erre gondoltam én is, írtam is nekik, várom a választ. Kíváncsi vagyok milyen jellegű munkát kínálnak :)

Köszi a választ.

2011. szept. 5. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem alapveto okol szabaly, ne jelentkezz olyan "allas hirdetesre" ahol a hirdeto ceg nincs megnevezve es semmi konkretum nincs leirva a munkarol.
2011. szept. 5. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen világos, hogy milyen munkát kínálnak: az lesz a dolgod, hogy körbejárd a környék boltjait és rábeszéld őket, hogy lépjenek be a kuponos kedvezményeket kínálók körébe. Vállalkozóit kell majd kiváltanod hozzá. Jutalékot fognak fizetni.
2011. szept. 11. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!