Biológia érettségi 2018?
Sziasztok:)
Emelt szinten fogok májusban érettségizni biológiából. Viszont nagyon félek. Alapból az emelt biosz feladatok valahogy nem annyira fekszenek. Habár egy elég erős iskolába járok, és fakultación is 4-5 között mozgok. Sokat is tanulok(ismétlek--> egyaránt érettségi feladatokat+elméletet) mégis nagyon félek, hogy megbukok.
Mennyire gyakori emelt biosz érettségin a bukás?
Őszintén nekem eleg lenne egy 50% ,csak a plusz pont miatt jelentkeztem nem középre.
Mit gondoltok, nehéz azt az 50%-ot is elérni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Nagyon ritkán szokott valaki megbukni, bioszfaktos tanárnőm mondta anno, hogy még szóbelin is segítenek azért kihúzni belőle az infókat, hogy minél jobb eredménye legyen valakinek (ez amúgy igaz, előttem is noszogattak egy srácot, hogy mondjon akármit, csak arra tudnak pontot adni). De kb. sík hülyének kell lenni, hogy megbukj, szóval ne aggódj, az 50% biztos meglesz! Én 60% körül gondoltam az enyémet, erre 90% körüli lett! :)
Sok sikert, és ne aggódj, jól fog sikerülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!