Szakdolgozatban az egy honlapon de külön menükben (elérési útvonalakon) található anyagot külön külön kell hivatkoznom?
Figyelt kérdés
A cég honlapján (a szakdolgozat tárgya a cég termelése) rengetek hasznos fül van ami használni akarok. Akár 15-20 is. Ezeket máshol nem találom meg csak itt. Alapvetően külön szoktam internetes forrást igazolni, de picit furán fog kinézni, hogy ugyanarról a weboldalról ennyit hivatkozok, mikor már egy könyvnél sem kell (itt) megadni az oldalszámot, ha több helyről meritek. Természetesen az irodalom csak egy csekély része származik majd innen, a nagyja papír alapú.2018. ápr. 14. 21:38
2/3 anonim válasza:
igen - és igen, "hülyén" fog kinézni, nem lesz elegáns
3/3 anonim válasza:
Nálam a BSc-s és MSc-s diplomamunkámban is volt, hogy egy honlapról több mindent felhasználtam (könyvből ugyanígy). Nem hivatkoztam külön-külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!