Szerintetek kb.390 pont elég lesz, hogy felvegyenek Szegedre anglisztikára?
Megnéztem a felvi statisztikát, ott ezt találtam:
Szegedre, anglisztikára összesen 350-en jelentkeztek, ebből 128-nak első a sorrendben. Annak is utánanéztem, hogy anglisztikára összesen max. 150 embert tudnak felvenni. Ezek alapján milyen következtetést lehet levonni?
Na most ugye először majd az egyetemen megnézik annak a 128 embernek a pontjait, utána a többi 222-nek és úgy állítják fel a ponthatárt, hogy ezeket rangsorolják és a 150. "legrosszabb" pontú ember pontja lesz a ponthatár. Remélem érthető.
Túljelentkezés első helyen megjelöltek közt nincs, ami bíztató, mert reménykedhetsz, hogy a többit felveszik az első helyére és így véletlen sem kerülnek be a rangsorba, de az anglisztika alapból népszerű, az SZTE is az (egyébként én is SZTE-s vagyok :) )szóval szerintem emelni fognak a ponthatáron, de te még beleférsz. Ált. ritka a nagy ponthatár emelés, nyugi. Szurkolok neked mert az SZTE tényleg jó suli :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!