Elég lesz ELTE Anglisztikára a 406 pont idén?
De szerintem felvesznek.
Bár, ha lenne valami gógyid akkor nem csak a tavalyit nézted volna meg, hanem a többit is.
Ha eddig soha nem ment 400 felé akkor valszeg 100%, h felvesznek.
Attól is függ, hogy ki milyen érettségit írt. :P :D
Majd kiderül.
Nemcsak a tavalyit néztem meg. Itt vannak: 2008: 367 2009: 398 2010:399
Kedves első! Nyilván nem azt várom, hogy tutira megmondjátok, hogy felvesznek-e. Azért van ott, hogy "szerintetek". Egyébként, ahogy látom tele van ez a témakör ilyesmi kérdésekkel, valószínűleg már mindenki izgul, a 21-ei ponthatár kihirdetések előtt és valami megerősítésre vár mindenki.
mások eredményére gondol..
eltén ilyen magas a ponthatár?
egyébként átlagban érdemes figyelni a jelentkezők számát
Valószínűleg felvesznek de neked ez körömrágós lesz egy hétig: D
Nem tudom, hogy kinek milyen lett az angolja, én elrontottam nagyon, meg k*rvára kevesebb pontot adtak a szóbelin is, mint amire számítottam (emelten ez sajnos tanár- meg bizottságfüggő...). Így 74% lett. De amelette megvan a felsőfokúm, amit tudom, hogy nem számítanak be, de megőrülök, ha C1-es angoltudással nem vesznek fel, egy ilyen elb*szott érettségi miatt.
Hát az biztos, hogy körömrágós lesz:S Főleg, hogy most látom tavaly a 21. helyen volt, idén meg a 16. a legnépszerűbb képzések között:S Bár ez csak a szakra vonatkozó statisztika, nem külön az ELTE anglisztikára.
Szia!
Szerintem simán van esélyed, én drukkolok neked.
Én is anglisztikára jelentkeztem, de én a Pannonra (tavaly 353 pont volt a határ) nekem most van 396. Az angol érettségimet nekem is lehúzták, az írásbeli megvolt 92% erre a szóbeli, amit mellesleg nem éreztem rossznak, lehúzta 86%-ra. A felsőfokú szóbelim 94% volt, szóval érdekes. :D
Sok sikert neked!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!