Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fontos! Szerintetek mit...

Fontos! Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nagyon kétségbe vagyok esve.

Van 3 igazolatlan napom + még 2 nap , és pár óra, amikor reggel késtem. Ez összesen nem tudom hány... A házirendben az van, hogy 26 igazolatlan órától 30-ig áttétel másik osztályba. Akkor áttesznek??

Én nem akarom!!! Nagyon megszerettem ezt az osztályt.

Ha elmennék orvosnak, akkor valószínűleg adna igazolást. De én nem tudok elmenni... Ma kb. fél 7-ig volt, de nemrég esett le, hogy mi a helyzet. Holnap nekem lesz 0. órám, és fogalmam sincs, hogy mikor lesz ott. Az van ugyanis kiírva, hogy pénteken meghatározhatatlan, hogy mikor van ott... Szóval vagy délután, vagy délelőtt. Nem tudom, hogy mit csináljak! Állítólag már holnap nem tudom, hogy mit csinálnak a naplókkal... És akkor engem majd 10.-től áttesznek másik osztályba? Hétfőn és kedden kell menni, 25.-én lesz az évzáró ünnepség. Akkor már pl. hétfőn vagy kedden nem vihetnék igazolást?

Kérlek titeket, segítsetek!

Tudom, hogy hamarabb kellett volna ráébredjek erre, de... Most ez történt...

2010. jún. 10. 19:10
 1/2 A kérdező kommentje:

Ja, és gondoltam arra is, hogy megkérem az egyik barátnőmet, hogy menjen el az orvoshoz igazolásért, csak most nincs fent...

Totális pánikban vagyok!!! Reszket a kezem, alig kapok levegőt, ha nem legyezem magam. Tényleg így van...

2010. jún. 10. 19:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Már semmit öregem..nem kell lógni.
2010. jún. 10. 21:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!