Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 3 napra van 28 tételem. Elég...

3 napra van 28 tételem. Elég lesz?

Figyelt kérdés
Igazából ezek már elég nehezek és hosszúak,1 tétel 3-4 oldal.jövő hétfőn kedden csak ismételni szeretnék.szerdán érettségizek
2010. jún. 10. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Alapból felesleges érettségire 3-4 oldalas tételt megtanulni:D

Ha gyorsan tanulsz, akkor simán elég.

2010. jún. 10. 14:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne viccelj, 40 oldal egy napra nem sok. Ne itt panaszkodj, hanem ess neki tanulni.
2010. jún. 10. 15:03
 3/7 anonim ***** válasza:
elég...bár jobb ha a napok nagy részét tanulással töltöd.
2010. jún. 10. 16:00
 4/7 anonim ***** válasza:

eleg.

nekem masfel honapom lett volna felkeszulni, de kulon alkalmassagi vizsgara is kellett keszulnom, meg lusta is voltam, es most huztam bele, ma mar 8 tetelt bevagtam es meg nincs vege a napnak :)

2010. jún. 10. 16:34
 5/7 A kérdező kommentje:

ma már 21 tételt megtanultam ezeken kívül.és még 3ra szeretnék sort keríteni.

töriből van még 7 tételem és annyira nehezen tudom őket megtanulni.

tegnap is 2 órán keresztül tanultam egy tételt és csak a címe maradt meg bennem:S

2010. jún. 10. 17:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem jó a tanulási módszered.
2010. jún. 10. 19:45
 7/7 anonim válasza:

nekem meg két nap alatt 26 tétel...

állítólag 1 nap alatt 10et meg lehet tanulni 4es szintre, ha egész nap tanuljuk(töri, és elég hosszú tételek)..

szerintem ne gyakorikérdésekezz, hanem tanulj, de simán meg lehet csinálni, ha csak ezzel foglalkozol a 3 nap alatt :)

2011. máj. 31. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!