Szerintetek mit modnjak a dokinak hogy kiírjon erre a napra meg hlnapra? Ha meg mondom hogy legyen szíves adna igazolást adna szerintetek?
Figyelt kérdés
nem sozktam én lógni de lejöttünk a tiszára strandolni még ma délelőtt és most itt alszunk hobbin még ma bemegyünk nyíregyh.ra és orvosomnak mit mondjak legyek őszinte? de akkro hogy fogalmazzam meg h adjon igazolást?2011. jún. 8. 12:05
1/3 anonim válasza:
Szerintem csak holnap délelőtt menj el. Mondd neki, hogy tegnap hasmenésed volt meg hánytál is. Egész nap feküdtél így nem tudnál orvoshoz menni, a hobbin meg nem volt gyógyszer. Ma (holnapi nap) is rosszul voltál reggel, így nem is mentél suliba és most szeretnél igazolást kérni:)
2/3 anonim válasza:
Mondd azt neki, hogy lógtál az iskolából, és szeretnéd, ha fedezne, mert gyáva vagy bevallani a szüleidnek és a tanáraidnak. Aztán vagy megteszi, vagy nem.
3/3 A kérdező kommentje:
az az igazsád h nem szerenték nagyon hazudni..
mivan ha székletmintát kér most komolyan?:d... erre is kell gondolni
szerintetek úyg nem írna ki ha megmondom neki h :"JÓnapot lehetne kérni igazolást a mai és a holnapi napra mert nem sezretnék már iskolába menni nem cisnálunk semmi komolyat "
2011. jún. 8. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!