18 év felett írhatok magamnak szülői igazolást?
Tanévenként mindenki jogosult 3 szülői igazolsára.
Igaz az, hogy 18 éven felül magamnak is megírhatom az igazolást?
"Szülői igazolás". Gondolom nem léptél anyukád helyébe..Tehát nem te vagy a szülőd. 18 fölött már azt hiszed tiéd a világ?! Ez csak egy életkor, ami alapján nagykorúvá értél (volna). Ha még mindig anyukád etet és nála laksz, akkor neki van joga igazolást írni neked.
Ezért szülői igazolás..
van ahol elfogadják van ahol nem
attól függ h az ofő mennyire rugalmas
nálunk pl egy csaj egyedül lakott, meg eltartotta magát, tőle elfogadták, mástól nem
viszont más osztályban bárki bármit igazolhatott
kérdezd meg a tanárt
A saját anyukád/apukád lettél, amikor betöltötted a 18-at? És mit csináltál az ősökkel? :-D
Ne butáskodj, a szülői igazolásban benne van a neve, hogy "szülői". Ha tele a hócsukád a sulival, szólj nekik, biztos csinálnak neked pár pihenőnapot.
ez szép, már rég elmúltam 18 (22 vok), nem azért kérdeztem mert most hirtelen nagykorú lettem és lógni akarok.
csak 3 napig nem tudtam menni iskolába, és anyámmal se tudok iratni, mivel messze van.
De mindegy alá írhatom az ő nevével is, csak gondoltam ha magamnak is írhatok akkor egyszerűbb.
egyébként iskolarendszerű okj-s képzés, lehet itt nem is vennék annyira komolyan.
Azért köszönööm a válaszokat.
"De mindegy alá írhatom az ő nevével is"
A hamisítást a törvény bünteti. Még akkor is ha ilyen kicsi dologról van szó.
tudom hogy bünteti, ezért örültem volna, ha én is írhatnék.
de amúgy meg komolyan, szerinted kit fog foglalkoztatni, hogy anyám helyett írok alá egy iskolai igazolást? főleg, hogy ő is tud róla...
legyél kicsit rugalmasabb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!