55 tételem van 6 napra. Szerintetek meglehet tanulni, ha mindegyikből csak egy-két oldal van?
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 10:16
1/11 anonim válasza:
minden lehetséges...ha folyamatosan tanulod és tényleg csak azzal foglalkozol, ak sztem sikerül.
2/11 anonim válasza:
Nem írtad, milyen suliba jársz, egyetemen ilyen mennyiséget 1-2 nap alatt is meg lehet tanulni, és még le is lehet vizsgázni belole :D Persze, ha nem kell mindent szóról szóra bevágni.
3/11 A kérdező kommentje:
Gyógymasszőrnek tanulok, Klinikai ismereteket kell tanulnom, de a vizsgán nem kell valami sokat beszélna tételekről. Azért írtam, hogy egy-két oldalt kell megtanulnom mindenhez.
2010. jún. 3. 10:31
4/11 anonim válasza:
Szóval 55-100 oldalt? 6 nap alatt? Simán:)
De amúgy gondolom már legalább egy éve jársz felsőoktatásba..szerintem ennyi idő alatt ki lehet tapasztalni, hogy milyen gyorsan tanulsz:)
5/11 anonim válasza:
Napi 9 tétel, és egyik nap 10, tehát napi 20 oldal kb, menni fog, ne félj! Csak tartsd be a tervet és ha tudod, akkor reggel kezdd el, mert akkor a legfrisebb az agyad.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást, már van pár tétel amit tudok, csak hát nagyon parázok :) Remélem ott minden eszembe jut majd :D
2010. jún. 3. 10:44
7/11 anonim válasza:
Persze, hogy meg lehet! Én anno ennyiket tanultam egy nap alatt :D huh, ha most ennyi időm lenne nekiállnék mégegy egyetemnek!
8/11 A kérdező kommentje:
:D:D
2010. jún. 3. 11:01
10/11 anonim válasza:
pszichológia szigorlat 3x15 tétel, 6-8oldal/tétel, mindezt egy hét alatt. Sikerült. Neked is menni fog, csak ne parázd agyon a dolgot. Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!