Miért van az, hogy tanulás közben mindig babrálnom kell valamit?
Figyelt kérdés
Vagy egy gem kapcsot hajlítgatok,vagy egy hajcsatot feszegetek miközben mondom az anyagot de mire befejezem a tanulást,valami mindig tönkremegy:P
Szoktatok ti is csinálni ilyet?
2010. jún. 10. 11:38
2/4 anonim 

válasza:

Amikor gimis voltam, és az órán hallgattam a tanárt, gyakran firkálgattam vagy gyűrögettem a könyv lapját. Valamiért így jobban tudtam koncentrálni arra, amit hallottam. Amikor meg itthon ülök a gép előtt, és pl. angolt tanulok úgy, hogy hallgatok egy interjút, be szoktam kapcsolni a buboréklövős játékot - valami lefoglalja a kezem, és az agyam is jobban figyel, működik. Nem tudom, miért lehet ez - biztos ilyen mocorgós típusok vagyunk. :D
3/4 anonim 

válasza:

Túl mozgékony vagy, és evvel tudod irányítani a figyelmed.
4/4 anonim 

válasza:

Én tanulás közben ált. elolvasok egy részt aztán kb. 5 percig egy teniszlabdát hajigálok fel-le. Pedig már 21 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!