Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy tanulás...

Miért van az, hogy tanulás közben mindig babrálnom kell valamit?

Figyelt kérdés

Vagy egy gem kapcsot hajlítgatok,vagy egy hajcsatot feszegetek miközben mondom az anyagot de mire befejezem a tanulást,valami mindig tönkremegy:P

Szoktatok ti is csinálni ilyet?

2010. jún. 10. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
idegbeteg vagy.
2010. jún. 10. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Amikor gimis voltam, és az órán hallgattam a tanárt, gyakran firkálgattam vagy gyűrögettem a könyv lapját. Valamiért így jobban tudtam koncentrálni arra, amit hallottam. Amikor meg itthon ülök a gép előtt, és pl. angolt tanulok úgy, hogy hallgatok egy interjút, be szoktam kapcsolni a buboréklövős játékot - valami lefoglalja a kezem, és az agyam is jobban figyel, működik. Nem tudom, miért lehet ez - biztos ilyen mocorgós típusok vagyunk. :D
2010. jún. 10. 11:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Túl mozgékony vagy, és evvel tudod irányítani a figyelmed.
2010. jún. 10. 11:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Én tanulás közben ált. elolvasok egy részt aztán kb. 5 percig egy teniszlabdát hajigálok fel-le. Pedig már 21 vagyok.
2010. jún. 10. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!