Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tanulsz munka mellett?

Mit tanulsz munka mellett?

Figyelt kérdés
Hogyan bírod, mikor szoktál tanulni és suliba járni? kort és nemet is
2018. márc. 4. 19:16
 1/10 anonim válasza:

Nyelvet/nyelveket. Fizikát. Asztronómiát.

Munka után. Otthon.

26F

2018. márc. 4. 19:18
 2/10 anonim ***** válasza:

Hétvégén tanulok, esetleg munka/iskola után este.

H-SZ-P-SZ munka

K-CS suli

Halottnak érzem magam, de ezen az se segítene, hogy ha nem dolgoznék.

23/F

2018. márc. 4. 19:19
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

Semmit, de most épp dolgozni sem dolgozom, jelenleg állást keresek.

Nyugalmam az mondjuk jelenleg megvan az biztos, hogy nem kell emberek közé mennem, és rengeteg szabadidőm van.

2018. márc. 4. 19:22
 4/10 anonim válasza:

H-K-Sze munka.

P-Szo suli.

Egész jól bírom. Szeretem. A munkát. :D

2018. márc. 4. 19:24
 5/10 anonim ***** válasza:
51%

Nem tanulok jelenleg.

Dolgozom most is.

Perpill Rue de Bourg-ban nyomkodom a tabot egy parkolóban 45-ös pihenőt töltve.

2018. márc. 4. 19:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Tanultam már nyelvet és OKJ-s tanfolyamot is végeztem a közelmúltban, mindkettőt e-learning oktatási formában. A nyelvtanulás óraszámhoz volt kötött, a szakmai tanfolyam pedig 8 hónapon keresztül általában minden második este 2 órahosszás volt.

40-es nő vagyok.

Mindkettő nehéz volt, főleg amit még mellé kellett tanulni +-ban. De mivel szükséges volt és láttam a végét, ezért a családom segítségét, türelmét kértem, és persze hagytam minden egyebet amit csak halasztani lehetett. A munka+ tanulás.És persze a halaszthatatlan feladatok. És a szabim egyrésze erre áldozva mert önkéntes volt, nem tanulmányi szerződéssel/tanulmányi szabadsággal.

2018. márc. 4. 19:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Havonta 2 hét végét töltök a suliban (egy hét vége ismétlés, egy hét vége új anyag), nagyon élvezem, kimondottan jók a csoporttársaim és a tanáraim. Otthon gyakorlom a leckét, visszahallgatom az előadásokat. Ha lehetne, több időt is új anyagra fordítanék.

Megfelelő priorálással, idő -és energiabeosztással valósítom meg, hogy a napi nyolc óra fiz. munka mellet ez kivitelezhető legyen.

45F

2018. márc. 4. 20:01
 8/10 anonim ***** válasza:
28%

Nehéz lenne leírni számodra érthetően, mert az én tanulmányaim már következő dimenzióba tartoznak.

Nem kell bírnom. Minden tekintetben végtelenül könnyű és jó.

Minden nap, minden órájában.

Nem járok emberi intézetbe.

Korunk s nemünk lényegtelen, elmék vagyunk.

2018. márc. 4. 20:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Nemrég végeztem el az első OKJ-m mint festő, ha van maszek megpróbálkozok vele, ipari környezetben felejtős, mert megdolgoztatnak mint a gépet, vagy bedobnak segédnek. Jelenleg munka nélküli státuszba vagyok, így van időm további tanulmányokat folytatni, hogy vigyem is valamire, így bele vágok egy újabb OKJ-be, ami hétvégenként lesz, mellette meg leteszem a C jogsit, aztán ha végeztem a tanulmányaimmal, keresek rendes munkát, addig meg, ha van maszek egy kis bevételt szerzek.
2018. márc. 4. 21:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Levelező MSc, heti 5 nap munka mellett, amikor pénteken is van óra akkor egy nap szabi, tanulás hétvégén, este, amikor idő van rá.

Jól bírom, mert a munkámat is szeretem és amit tanulok azt is (összefügg a kettő)

30/f

2018. ápr. 4. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!