Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elkéstem már az emelt angol...

Elkéstem már az emelt angol érettségire való felkészüléssel?

Figyelt kérdés

Pár hete kezdtem el de többnyire csak szavakat tanultam és ritkan megcsináltam pár feladatot. De most mindennap megakarok csinálni minimum 2-3 feladatsort.

B2-es nyelvvizsgám van és van középszintű érettségim.

Nagyon elkéstem vele??

2018. febr. 27. 07:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
37%

"mindennap megakarok csinálni minimum 2-3 feladatsort"

Ma eddig hánynál tartasz?

2018. febr. 27. 14:14
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsónak... már egyet teljesen megcsináltam, a másodikból egy rövid levél még hiányzik
2018. febr. 27. 14:48
 13/13 anonim ***** válasza:
72%

Akkor jó. :)

De közben gyk-zol? Szerintem egyre inkább úgy írd majd, hogy közben méred az időt, és nem tartasz akármikor szünetet, csak a nyelvhelyesség után. Az érettségin is így van, ezért ezt is meg kell szokni: egyvégtében másfél órán keresztül koncentrálni. És a stressztűrést is gyakorold be, vagyis amikor kész vagy az olvasással, ne nézd meg rögtön, hogy jó válaszokat adtál-e, hanem majd csak a legeslegvégén, amikor már a fogalmazásokon is túl vagy, akkor nézd meg, hogy hány pont lenne, hogy azt is megszokd, hogy anélkül kell tudni jól teljesíteni a következő (és a következő és a következő) részben, hogy tudnád, hogy az előzők jól sikerültek-e, vagy teljesen elszúrtad.

2018. febr. 27. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!