Elkéstem már az emelt angol érettségire való felkészüléssel?
Pár hete kezdtem el de többnyire csak szavakat tanultam és ritkan megcsináltam pár feladatot. De most mindennap megakarok csinálni minimum 2-3 feladatsort.
B2-es nyelvvizsgám van és van középszintű érettségim.
Nagyon elkéstem vele??
"mindennap megakarok csinálni minimum 2-3 feladatsort"
Ma eddig hánynál tartasz?
Akkor jó. :)
De közben gyk-zol? Szerintem egyre inkább úgy írd majd, hogy közben méred az időt, és nem tartasz akármikor szünetet, csak a nyelvhelyesség után. Az érettségin is így van, ezért ezt is meg kell szokni: egyvégtében másfél órán keresztül koncentrálni. És a stressztűrést is gyakorold be, vagyis amikor kész vagy az olvasással, ne nézd meg rögtön, hogy jó válaszokat adtál-e, hanem majd csak a legeslegvégén, amikor már a fogalmazásokon is túl vagy, akkor nézd meg, hogy hány pont lenne, hogy azt is megszokd, hogy anélkül kell tudni jól teljesíteni a következő (és a következő és a következő) részben, hogy tudnád, hogy az előzők jól sikerültek-e, vagy teljesen elszúrtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!