Elkéstem már az emelt angol érettségire való felkészüléssel?
Figyelt kérdés
Pár hete kezdtem el de többnyire csak szavakat tanultam és ritkan megcsináltam pár feladatot. De most mindennap megakarok csinálni minimum 2-3 feladatsort.
B2-es nyelvvizsgám van és van középszintű érettségim.
Nagyon elkéstem vele??
2018. febr. 27. 07:56
1/13 anonim válasza:
12 nappal, úgyhogy mondhatjuk, hogy nagyon. Ősszel próbálkozhatsz vele, szeptember 5. a határidő a jelentkezésre.
2/13 A kérdező kommentje:
Milyen 12 nap? Május 10.-én lesz..
2018. febr. 27. 08:16
3/13 anonim válasza:
Nem késtél el, de több energiát kell fordítanod rá mint annak aki már szeptember óta tudja hogy ezt akarja.
4/13 anonim válasza:
Beszélj a tanároddal hogy ő mit ajánl.
5/13 anonim válasza:
Igen, az érettségi akkor lesz, de le kellett adni a jelentkezést február 15-ig... Szóval erről eléggé lekéstél.
6/13 anonim válasza:
Az előző válaszoló arra célzott, hogy az érettségire való jelentkezés határideje február 15. volt.
7/13 anonim válasza:
Ja én azt hittem hogy már jelentkezett csak még nem kezdett el felkészülni 3mas.
8/13 A kérdező kommentje:
Igen jelentkeztem már. Járok tanárhoz is
2018. febr. 27. 08:30
9/13 A kérdező kommentje:
Szóval jelentkeztem az érettségire de eddig inkább a szókincs fejlesztésre koncentráltam de emellett csináltam pár feladatot. És most szeretnék inkább csak a feladatokkal foglalkozni
2018. febr. 27. 08:33
10/13 anonim válasza:
Ha van B2 szintű nyelvvizsgád, akkor menni fog az emelt érettségi. De gyakorolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!