Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Help! 10 nap érettségiig és...

Help! 10 nap érettségiig és egész évben elmaradtak a nyelvtanórák! Hogy tudnék átmenni?

Figyelt kérdés
20 tétel van nyelvtanból ez kb olyan vastag mint egy töri könyv. Hogy menjek át nyelvtanból? Tudom, hogy elég hülyén hangzik de meg se tudok belőle szólalni. Kizárt, hogy mindet meg tudjam tanulni még a többi tantárgyból is van egy csomó tételem kidolgozatlan. És még a tanár sem bír annyira. Mit pontoznak szóbelin?
2010. jún. 8. 11:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már csak 5 nap, és még van 15-15 tétel töriből irodalomból és nyelvtanból. :D Tegnap megtanultam 3-3-3-at. Ma még csak 0-2-4-et. Francba de addiktív ez az oldal.
2010. jún. 8. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!