Ciki a Szolnoki Főiskolára járni?
Nagyon boldog vagyok, mert két gyerekes anyukaként végre volt lehetőségem, hogy jelentkezzek a főiskolára. Mivel Szolnokhoz közel lakom és itt van olyan szak (pénzügy és számvitel) amire szerettem volna járni, ezért oda jelenkeztem. Anyukám szerint viszont ezzel ne dicsekedjek, mert szerinte nagyon ciki, hogy nem egy "nevesebb" iskolába fogok járni.
A történethez hozzátartozik, hogy mikor 18 éves voltam és szóbakerült a pályaválasztás, eszük ágában sem volt támogatni.
Egészen eddig a pillanatig nagyon büszke voltam magamra és hittem abban, hogy diploma után majd könnyebb lesz a munkavállalás is. Nincsenek nagy karrier álmaim, engem már az is kielégítene, ha majd egy könyvelő irodában dolgozhatnék mint asszisztens. Viszont most elgondolkodtam, tényleg titkolnom kellene, hogy hol fogok tanulni? Ennyire számítana, hogy hol tanulok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
ugyan már?
dehogyis kell titkolnod, két gyerek mellett tanulsz, le a kalappal minden elismerésem, ha meg nem akart támogatni örüljön neki hogy továbbtanulsz, röviden: nem ciki
sok sikert a tanuláshoz
Nem,nem ciki.Megemelem a kalapom azok előtt akik gyermek mellett még tanulásra is időt szakítanak.Minden tiszteletem,csak ügyesen!:)
18F
Én abszolt nem tartom "ciki"-nek.
Sok sikert!
szia!
én keresztfélévesre jelentkezem 2 babával..
írnál pár sort a tapasztalataidról?
köszi
Nekem az tetszik a suliban, hogy a féléves szakmai gyakszi után könnyen találhatsz melót, mert már van szakmai tapasztalatod. És nekem így nem a "hírnév", hanem az álláslehetőség a fontosabb. Egyébként elsős vagyok.
És sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!